Αθλητισμός

ΑΕΚ: Εκεί “κολλάει” η επιστροφή Βράνιες

ΑΕΚ: Εκεί “κολλάει” η επιστροφή Βράνιες
Η ΑΕΚ θέλει να δει ξανά τον Όγκνιεν Βράνιες, αλλά η επιστροφή του έχει "κολλήσει"¨σε ένα ζήτημα.

Η ΑΕΚ έχει δείξει με επίσημο τρόπο ότι θέλει να δει τον Όγκνιεν Βράνιες να φοράει και πάλι την φανέλα της ομάδας. Ο Βόσνιος αποχώρησε το καλοκαίρι για λογαριασμό της Άντερλεχτ, αλλά το μυαλό του δεν έφυγε ποτέ από την χώρα μας.

Όλους αυτούς τους μήνες που ο διεθνής στόπερ ήταν στο Βέλγιο έδειχνε με τον τρόπο του ότι η ΑΕΚ παραμένει στην καρδιά του. Στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ βρέθηκε στο Ολυμπιακό Στάδιο για να δει τους “κιτρινόμαυρους”. Μάλιστα, βρέθηκε στο πέταλο των οργανωμένων και τραγούδησε μαζί τους.

AEK: Αγκάθι ο μισθός του παίκτη

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, οι δυο ομάδες βρίσκονται σε επαφή. Η Ένωση θέλει να πάρει τον παίκτη με τη μορφή δανεισμού διατηρώντας οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι αν μείνει ευχαριστημένη από τον Βράνιες.

Παρά το θετικό κλίμα που υπάρχει ανάμεσα στις δυο πλευρές, για την ώρα δεν έχει τελειώσει τίποτα. Το πράγμα φέρεται να κολλάει στο οικονομικό κομμάτι. Συγκεκριμένα στο συμβόλαιο που έχει ο Βράνιες και αγγίζει τις 800.000 χιλιάδες ευρώ το χρόνο.

Η πρόθεση της ΑΕΚ είναι να καλύψει το μισό συμβόλαιο του παίκτη. Την ίδια ώρα η Άντερλεχτ ζητάει από την Ελληνική ομάδα να καλύψει εξ ολοκλήρου τον μισθό του Βόσνιου.

“Ο Βράνιες λαμβάνει υψηλό μισθό στην Άντερλεχτ και δεν θέλει να κερδίσει λιγότερα χρήματα. Η ΑΕΚ δεν μπορεί να πληρώσει όλο το συμβόλαιο. Η μόνη λύση είναι η Άντερλεχτ να καταβάλλει και εκείνη ένα μέρος των χρημάτων του συμβολαίου του”, αναφέρουν σε δημοσίευμα τους τα Βελγικά ΜΜΕ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments