Αθλητισμός

Λιονέλ Μέσι: Μεγαλείο απ’ τον Αργεντινό και μήνυμα σε Κασίγιας

Λιονέλ Μέσι: Μεγαλείο απ’ τον Αργεντινό και μήνυμα σε Κασίγιας
Λίγα λεπτά μετά από άλλη μια μεγαλειώδη εμφάνιση, που έκανε άπαντες να παραμιλούν, ο Λιονέλ Μέσι έκανε μία ιδιαίτερη ανάρτηση στους λογαριασμούς του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τον Ίκερ Κασίγιας.

Πάνω στο… μεθύσι της χαράς για την επικράτηση (3-0) επί της Λίβερπουλ στον πρώτο ημιτελικό του Champions League, λοιπόν, ο Αργεντινός σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα, Λιονέλ Μέσι αναφέρθηκε στον Ισπανό τερματοφύλακα, ο οποίος υπέστη έμφραγμα στη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης της Πόρτο. «Ευχαριστημένοι με το αποψινό (σ.σ. χθεσινό) αποτέλεσμα. Ακόμα, βέβαια, μένει το παιχνίδι του Άνφιλντ, μια δύσκολη έδρα, όπου η Λίβερπουλ είναι ομαδάρα και θα μας δυσκολέψει.

Έρχεται η πιο δύσκολη στιγμή της σεζόν και πρέπει να είμαστε πιο ενωμένοι από ποτέ. Τέλος, θα ήθελα να εκμεταλλευτώ την ευκαιρία για να στείλω μια αγκαλιά στον Ίκερ Κασίγιας και να του ευχηθώ να αναρρώσει πολύ σύντομα», έγραψε ο Μέσι, στέλνοντας το δικό του μήνυμα στον Ισπανό τερματοφύλακα που πέρασε περιπέτεια με την υγεία του.

Δείτε το μήνυμα του Μέσι:

Λιονέλ Μέσι: Το απίθανο γκολ – φάουλ απέναντι στη Λίβερπουλ

Η Μπαρτσελόνα νίκησε 3-0 τη Λίβερπουλ στον πρώτο μεταξύ των δύο ομάδων ημιτελικό του Champions League και βρίσκεται με το ενάμιση πόδι στον τελικό της Μαδρίτης. Οι μπλαουγκράνα άνοιξαν το σκορ 26 λεπτά μετά από την έναρξή του με τον Λουίς Σουάρες να πληγώνει την πρώην του ομάδα, ενώ ο Λιονέλ Μέσι με το πρώτο του γκολ κόντρα στους ρεντς – εκμεταλλευόμενος το ριμπάουντ από το δοκάρι του Ουρουγουανού – διεύρυνε το προβάδισμα (2-0).

Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο 31χρονος Αργεντινός. Ο “πούλγκα” πέτυχε το γκολ της βραδιά στο “Καμπ Νόου”. Με απίθανη εκτέλεση φάουλ νίκησε τον Άλισον κι έκανε το 3-0. Αυτό ήταν και το γκολ μ’ εκτέλεση φάουλ του “Λέο” από την πιο μακρινή απόσταση (29 μέτρα) από όσα έχει πετύχει στο Champions League.

Δείτε το απίθανο φάουλ του Αργεντινού

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments