Video

MasterChef spoiler: Μεγάλο φαβορί μένει εκτός τελικού (vid)

MasterChef spoiler: Μεγάλο φαβορί μένει εκτός τελικού (vid)
MasterChef spoiler: Ένας από τους καλύτερους μάγειρες του φετινού κύκλου βρίσκεται εκτός του παιχνιδιού.

MasterChef spoiler: Οι φήμες φουντώνουν καθημερινά και δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι ένας από τους καλύτερους παίκτες του φετινού κύκλου του διαγωνισμού μαγειρικής είναι εκτός διαγωνισμού. Πρόκειται για έναν παίκτη που έχει στιγματίσει με την παρουσία του το παιχνίδι και μάλιστα ήταν και ένα από τα φαβορί για τη νίκη. Οι φήμες είχαν ξεκινήσει εδώ και εβδομάδες και τώρα η απόδοσή του φαίνεται ότι τον έχει οδηγήσει εκτός παιχνιδιού.

Ο λόγος για τον Χρήστο Μπάρκα, τον γνωστό σε όλους “Κρατς”, ο οποίος παρότι είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες που πέρασαν φέτος από το παιχνίδι, δεν κατάφερε να παραμείνει στον διαγωνισμό. Όλα ξεκίνησαν από το Twitter, με τους χρήστες του να κοινοποιούν την είδηση που φέρνει τον Χρήστο εκτός σπιτιού και εκτός τελικού του MasterChef. Σύμφωνα με όσα αναφέρουν, ο Χρήστος ενεργοποίησε τον λογαριασμό του στο Viber από τις 27/4. Πρόκειται για μία είδηση που προκάλεσε εντύπωση, καθώς όπως γνωρίζουμε μέσα στο σπίτι τα κινητά και το ίντερνετ είναι απαγορευμένα. Μένει να δούμε εάν κάτι τέτοιο ισχύει και αν ένα από τα μεγάλα φαβορί του διαγωνισμού αποχώρησε από το παιχνίδι.

MasterChef spoiler: Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο

Μετά από τον τοίχο της υστερίας και όσα είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο, σήμερα έρχεται το συμβούλιο. Ποια ομάδα έχει συγκεντρώσει τη μεγαλύτερη βαθμολογία; Ποια θα πρέπει να παλέψει για την παραμονή της στο διαγωνισμό; Η επικοινωνία ανάμεσα στους παίκτες έγινε μετ’ εμποδίων στην χθεσινή ομαδική δοκιμασία, ενώ η φωνή κι η επιβλητικότητα, άλλους τους βοήθησε κι άλλους τους «τσάκισε» την επικοινωνία. Όλα αυτά θα συζητηθούν απόψε στο συμβούλιο με τους κριτές.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments