Αθλητισμός

Κώστας Μανωλάς: Η λατρεία των οπαδών της Ρόμα έγινε και τατουάζ

Κώστας Μανωλάς: Η λατρεία των οπαδών της Ρόμα έγινε και τατουάζ
Ο Κώστας Μανωλάς είναι αντικείμενο λατρείας για τους οπαδούς της Ρόμα που κάνουν μέχρι και τατουάζ με το όνομα του.

Ο Κώστας Μανωλάς πήγε στην Ρόμα πριν από λίγα χρόνια και κατάφερε να εξελιχθεί σε ένα από τα καλύτερα στόπερ στην Ευρώπη. Οι εμφανίσεις του προκάλεσαν ντελίριο ενθουσιασμού στους φίλους της ομάδας. Ο Έλληνας αμυντικός αγαπήθηκε περισσότερο όταν σκόραρε κόντρα στην Μπαρτσελόνα και την άφησε εκτός Τσάμπιονς Λιγκ.

Παράλληλα πολλές κορυφαίες Ευρωπαϊκές ομάδες τον έχουν στην λίστα τους για το καλοκαίρι. Μια από αυτές είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που ψάχνει για στόπερ. Δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν πως έχει έρθει η ώρα για το βήμα παραπάνω στην καριέρα του διεθνή ποδοσφαιριστή. Το ποια ομάδα θα τον κάνει δικό της παραμένει άγνωστο.

Κώστας Μανωλάς: Έγινε τατουάζ ο Έλληνας στόπερ

Από την πλευρά τους οι άνθρωποι της Ρόμα θέλουν να κάνουν τα πάντα προκειμένου να κρατήσουν τον Μανωλά στην Αιώνια πόλη. Αυτό μπορεί να γίνει μόνο αν ο έμπειρος στόπερ πειστεί να υπογράψει νέο συμβόλαιο. Αν κάτι κάτι τέτοιο θα είναι σαν να δεσμεύεται να περάσει σχεδόν όλα τα υπόλοιπα χρόνια της καριέρας του στους “τζιανλορόσι”.

Το μόνο σίγουρο είναι η αγάπη των οπαδών της Ρόμα προς το πρόσωπο του Κώστα Μανωλά. Μάλιστα, ένας από αυτούς δεν περιορίστηκε στο να αγοράσει μια φανέλα με το όνομα του αγαπημένου του παίκτη. Τι έκανε λοιπόν ο φίλαθλος της Ιταλικής ομάδας ; Χτύπησε τατουάζ με τον λύκο της Ρόμα και το όνομα του Κώστα Μανωλά.

View this post on Instagram

In quell’estate eri ad un passo da lasciare Roma, ma tutto salto per una valuta, che altri giocatori manco avrebbero preso in considerazione! Sette mesi dopo eri diventato uno dei protagonisti della vittoria schiacciante che rimarrà nella storia del calcio, contro quel Barcellona, ma prima di tutto questo, ti eri preso in mano la Roma, eri entrato pian piano, ma in modo deciso, nei cuori di tutti noi tifosi, tanto criticati dagli altri per manifestare troppo amore verso i nostri giocatori ma quanto amati dai giocatori stessi che se ne vanno con le lacrime sul volto! Questa ragazza, invece é andata oltre, ha deciso di lasciarti impresso sulla sua pelle! In modo indelebile, come quel ricordo! DAJE KOSTAS 💛❤️🔻 post di @calverinho #iromanisti1927 #dajeroma #forzaroma #asroma #dajeromanisti #forzalupi #laromasiamonoi #lurbesiamonoi #ultrasroma #Manolas #amoreindiscusso @kostasmanolas44

A post shared by I Romanisti (@i.romanisti) on

Το αν αυτό είναι αρκετό για να κρατήσει τον διεθνή αμυντικό στην Ρώμη, είναι κάτι που θα μάθουμε το επόμενο διάστημα. Τα ρεπορτάζ αναφέρουν ότι το καλοκαίρι θα είναι μεγάλο για τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments