Μedia

Game Of Thrones: Ο Jon Snow μας προετοιμάζει για μία μεγάλη ανατροπή

Game Of Thrones: Ο Jon Snow μας προετοιμάζει για μία μεγάλη ανατροπή
Το επόμενο επεισόδιο του Game Of Thrones κρύβει ένα μεγάλο plot twist σύμφωνα με τον ηθοποιό που υποδύεται τον Jon Snow.

Το Game Of Thrones μονοπωλεί τις συζητήσεις τον τελευταίο καιρό. Η 8η και τελευταία σεζόν της κορυφαίας σειρά βρίσκεται σε εξέλιξη και όλοι περιμένουν να μάθουν ποιο θα είναι το φινάλε της. Πριν οι τηλεθεατές χωνέψουν όσα είδαν στο 3ο επεισόδιο, έρχεται ένα εξίσου καταιγιστικό 4ο, σύμφωνα με τους συντελεστές.

Όσοι έχουν δει το 3ο επεισόδιο πιστεύουν πως το επόμενο θα έχει χαρακτήρα ανασυγκρότησης προκειμένου να χτίσει ένταση για τα δυο τελευταία επεισόδια που πρόκειται να προβληθούν. Όσοι περιμένουν κάτι τέτοιο θα έρθουν αντιμέτωποι με μια μεγάλη έκπληξη. Τουλάχιστον αυτό άφησε να εννοηθεί ο Jon Snow.

View this post on Instagram

An endless night. #GameofThrones

A post shared by gameofthrones (@gameofthrones) on

Game Of Thrones: Το αγαπημένο επεισόδιο του Jon Snow

“Ένα από τα αγαπημένα μου επεισόδια είναι το τέταρτο γιατί οι χαρακτήρες μοιάζουν να έχουν καταφέρει όλα όσα ήθελαν» δηλώνει στο EW ο ηθοποιός που υποδύεται τον Jon Snow. “Ο κόσμος είναι ασφαλής τώρα. Γιορτάζουν και λένε αντίο στους φίλους που έχασαν. Αλλά το κοινό σκέφτεται ‘είναι ακόμα στο τέταρτο επεισόδιο’ κάτι θα συμβεί. Και αυτό είναι το καλό γιατί και οι χαρακτήρες το ξέρουν αυτό. Υπάρχει κάτι που κάνει την κατάσταση διεστραμμένη και άβολη. Είναι τόσο σαιξπηρικό”.

Σχεδόν ολόκληρο το βάρος του promo για την 8η σεζόν του Game of Thrones είχε πέσει στα πρώτα τρία επεισόδια της σειράς και στη μεγάλη μάχη με τους White wallkers, έτσι από εδώ και πέρα με εξαίρεση ένα μικρό trailer και μερικές φωτογραφίες βαδίζουμε σε αχαρτογράφητα νερά.

Το τέταρτο επεισόδιο της 8η σεζόν θα προβληθεί την Κυριακή 5 Μαΐου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments