Αθλητισμός

ΑΕΚ: Σε ανοιχτή γραμμή με την Άντερλεχτ για Άντζιτς – Μακαρένκο

ΑΕΚ: Σε ανοιχτή γραμμή με την Άντερλεχτ για Άντζιτς – Μακαρένκο
Η ΑΕΚ βρίσκεται επαφή με την πλευρά της Άντερλεχτ για τις περιπτώσεις των Άντζιτς και Μακεράνο.

Η ΑΕΚ διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με την ομάδα της Άντερλεχτ. Οι δυο ομάδες ήρθαν σε επαφή για πρώτη φορά πέρσι το καλοκαίρι όταν διαπραγματεύτηκαν την μεταγραφή του Όγκνιεν Βράνιες. Ο Βόσνιος στόπερ έφερε αρκετά χρήματα στο ταμείο από την μεταγραφή του στην ομάδα του Βελγίου.

Σχεδόν ένα χρόνο μετά ο διεθνής στόπερ δεν υπολογίζεται από τους “μωβ” και η “Ένωση” έχει ξεκινήσει διαδικασίες προκειμένου να τον φέρει και πάλι στη χώρα μας. Ωστόσο η περίπτωση του δυναμικού αμυντικού δεν είναι η μοναδική που εξετάζει η ΑΕΚ από την Άντερλεχτ. Οι Βέλγοι είναι έτοιμοι να προχωρήσουν σε πολλές αλλαγές στο ρόστερ τους. Αυτό θα μπορούσε να το εκμεταλλευτεί η περσινή πρωταθλήτρια καθώς κάποιοι ποδοσφαιριστές δεν περνάνε απαρατήρητοι.

ΑΕΚ: Κουβέντα για Άντζιτς – Μακαρένκο

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι επαφές του Νίκου Λυμπερόπουλου με τους ανθρώπους των Βέλγων δεν περιορίστηκαν στο Όγκνιεν Βράνιες. Στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων έπεσαν άλλα δυο ονόματα. Αυτά των Λούκα Άντζιτς και  Γεβγέν Μακαρένκο. Πρόκειται για δυο νεαρούς ποδοσφαιριστές με προοπτική.

Ο πρώτος αγωνίζεται στη θέση του αριστερού μπακ. Μπορεί αν αρέσει στους ανθρώπους της ΑΕΚ, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο “δικέφαλος” έχει δυο εξαιρετικές λύσεις για το αριστερό άκρο οπότε δύσκολα θα προχωρήσει η περίπτωση του. Αντίθετα αυτή του Γεβγέν Μακερένκο συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες.

Ο Ουκρανός αγωνίζεται στο χώρο του κέντρου. Μια θέση που οι “κιτρινόμαυροι” θα χρειαστούν παίκτη κατά πάσα πιθανότητα από τη στιγμή που είναι εξαιρετικά δύσκολο να παραμείνει ο Άλεφ και την νέα σεζόν. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Νίκος Λυμπερόπουλος ήθελε τον νεαρό και στον Παναθηναϊκό το 2017.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments