Αθλητισμός

Ολυμπιακός: “Συμβόλαιο 1.200.000 ευρώ στον Ματιέ”

Ολυμπιακός: “Συμβόλαιο 1.200.000 ευρώ στον Ματιέ”
Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να προσφέρει ετήσιες απολαβές 1.200.000 ευρώ στον Ζερεμί Ματιέ σύμφωνα με την A Bola.

Έτοιμος να τα δώσει όλα για την απόκτηση του Ζερεμί Ματιέ εμφανίζεται ο Ολυμπιακός. Σύμφωνα με δημοσίευμα της πορτογαλικής εφημερίδας A Bola, οι ερυθρόλευκοι είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές 1,2 εκατομμύριο ευρώ στον 35χρονο Γάλλο κεντρικό αμυντικό, ο οποίος όμως θα λάβει την απόφαση του μετά τις 25 Μαΐου, όταν η Σπόρτινγκ Λισσαβώνας θα αγωνιστεί με την Πόρτο στον τελικό του πορτογαλικού κυπέλλου.

Στο δημοσίευμα υποστηρίζεται ότι ο Πέδρο Μαρτίνς τον θέλει πολύ, ενώ όλα τα ενδεχόμενα μοιάζουν ανοικτά. Τόσο δηλαδή να συνεχίσει στη Σπόρτινγκ – όπου είναι ιδιαίτερα αγαπητός – όσο και να κρεμάσει τα παπούτσια, αναλαμβάνοντας προπονητής των ακαδημιών της ομάδας από την οποία αναδείχθηκε, Σοσό.

Είναι δεδομένα, πάντως, πως το θέμα του Ματιέ θα τραβήξει αρκετά. Αλλά στον Ολυμπιακό εμφανίζονται διατεθειμένοι να τον περιμένουν, ώστε να προσθέσουν στη… φαρέτρα τους ένα τόσο βαρύ όνομα. Έναν ποδοσφαιριστή που θα έρθει και θα καταφέρει να κάνει τη διαφορά, αλλά και να ικανοποιήσει τους οπαδούς.

Ο Ματιέ είναι ένας παίκτης με πλούσια καριέρα, έχει αγωνιστεί στην Μπαρτσελόνα με επιτυχία, έχει σπουδαίες παραστάσεις και δεδομένα μπορεί – ακόμα και σε αυτή την ηλικία – να κάνει τη διαφορά και να δώσει πολλές βοήθειες στους ερυθρόλευκους. Δεν είναι, άλλωστε, τυχαίο το γεγονός πως στη Σπόρτινγκ είναι βασικός και αναντικατάστατος τα τελευταία χρόνια και ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments