Κόσμος
pagenews.gr / Κόσμος / Ζιμπάμπουε: Ιερέας ξορκίζει τα κακά πνεύματα με παθιασμένα φιλιά στο στόμα «δαιμονισμένων» γυναικών (pics&vid)
Ζιμπάμπουε: Ιερέας ξορκίζει τα κακά πνεύματα με παθιασμένα φιλιά στο στόμα «δαιμονισμένων» γυναικών (pics&vid) | Pagenews.gr
Pagenews Team

Στη Ζιμπάμπουε τα κακά πνεύματα μπαίνουν κυρίως στις όμορφες και νεαρές γυναίκες κι οι ντόπιοι εξορκιστές δεν αφήνουν την ευκαιρία να πάει χαμένη. Αρπάζουν τα νεαρά κορίτσια και τους δίνουν παθιασμένα φιλιά προκειμένου να… ξορκίσουν το κακό. Να τις φέρουν στον ίσιο δρόμο

Οι ιερείς έχουν αναπτύξει ένα δικό τους τελετουργικό τρόπο για να βγάζουν τα κακά πνεύματα από το σώμα των δαιμονισμένων πιστών. Τουλάχιστον, αυτό προκύπτει από βίντεο που κυκλοφόρησε στο Διαδίκτυο και παρουσιάζει έναν πάστορα να φιλά στο στόμα μια νεαρή γυναίκα, στο πλαίσιο εξορκισμού. Ειδικότερα, ο ιερέας φαίνεται να κρατά το πρόσωπο της νεαρής γυναίκας δυνατά στα δυο του χέρια και να τη φιλά παρατεταμένα, στην προσπάθειά του να βγάλει τα κακά πνεύματα από το σώμα της. Έπειτα, ο πάστορας φαίνεται να προσεύχεται και πλησιάζοντας ξανά την κοπέλα ξαναρχίζει το φιλί.

Πρόκειται φυσικά για εικόνες που προκαλούν εντύπωση και οι οποίες κάνουν τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες. Ο κόσμος σχολιάζει τον τρόπο που ο συγκεκριμένος πάστορας θέλει να βγάλει το «κακό πνεύμα» από τη νεαρή κοπέλα. Τη φιλάει, αρχίζει να κουνιέται, επιστρέφει και την φιλάει και πάλι για πολλή ώρα σε ένα βίντεο που προκαλεί αντιδράσεις.

Δείτε το:

Ετικέτες: 
2019