Μedia

Power of Love: Η πρώτη ανάρτηση του Γιάννη Μυλωνόπουλου μετά την αποχώρηση του

Power of Love: Η πρώτη ανάρτηση του Γιάννη Μυλωνόπουλου μετά την αποχώρηση του
Power of Love: Ο Γιάννης Μυλωνόπουλος έστειλε το δικό μήνυμα για την αποχώρηση του από το γνωστό reality.

Power of Love: Το βράδυ της Παρασκευής (3/5) πραγματοποιήθηκε το Gala στο γνωστό reality. Όπως σε όλα τα προηγούμενα έτσι και αυτή τη φορά, ένας παίκτης είπε αντίο στο παιχνίδι.

Η Μαρία Μπακοδήμου ανακοίνωσε ότι ο νικητής της εβδομάδας δεν έχει προστασία και προέτρεψε τους παίκτες να επιλέξουν για αποχώρηση ανάμεσα στον Παύλο, τη Νέρτζη και τον Γιάννη, ο τελευταίος ήταν αυτό που είδε την πόρτα της εξόδου από το σπίτι της αγάπης.

View this post on Instagram

Ο Γιάννης αποχωρεί απόψε από το #PowerofLoveGR ❤️ #SkaitvGR @giannis_mylonopoulos_official

A post shared by Power of Love (@poweroflovegr) on

Power of love: Το μήνυμα του Μυλωνόπουλου

Η αποχώρηση του συγκεκριμένου παίκτη δεν αποτελεί έκπληξη. Ο ίδιος είχε ζητήσει από τους συμπαίκτες του να τον ψηφίσουν κάτι που σεβάστηκαν όλοι όταν ήρθε η ώρα. Λίγες ώρες μετά την προβολή του επεισοδίου ο Γιάννης Μυλωνόπουλος από τον προσωπικό του λογαριασμό του στο instagram είπε το δικό του “ευχαριστώ” σε όσους τον στήριξαν.

“Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους σας που με στηρίξατε και με πιστέψατε όλο αυτό το διάστημα στο παιχνίδι. Εγώ κράτησα το λόγο μου και έκανα ότι ακριβώς είχα πει. Τελείωσε η Άννα, εγώ έφυγα, αλλά για εμένα δεν τελείωσε το «Power of Love»”, ήταν τα λόγια του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments