Video

MasterChef spoiler διαρροή: “Ήξεραν από την αρχή ότι η Σπυριδούλα θα πάει τελικό” (vid)

MasterChef spoiler διαρροή: “Ήξεραν από την αρχή ότι η Σπυριδούλα θα πάει τελικό” (vid)
MasterChef spoiler διαρροή: Ένας πρώην παίκτης του διαγωνισμού μαγειρικής άφησε να εννοηθεί ότι κάποιος γνώριζε ότι η Σπυριδούλα θα φτάσει στον τελικό.

MasterChef spoiler διαρροή: Σε κάθε reality που έχει μεγάλη προβολή υπάρχει ένας παίκτης που δεν κερδίζει τη συμπάθεια του τηλεοπτικού κοινού. Χωρίς αμφιβολία στον φετινό κύκλο του διαγωνισμού μαγειρικής, αυτή είναι η Σπυριδούλα. Η παίκτρια από το Βόλο έχει κατηγορηθεί για έπαρση και αλαζονική συμπεριφορά.

Εκτός από το τηλεοπτικό κοινό που σε κάθε ευκαιρία δείχνει την αντιπάθεια του, και οι πρώην παίκτες δεν την συμπαθούν ιδιαίτερα. Πιο πρόσφατο παράδειγμα είναι ο Θάνος που σε συνέντευξη του τόνισε πως η Σπυριδούλα είναι ένα άτομο με το οποίο δεν θα έκανε ποτέ παρέα εκτός παιχνιδιού.

View this post on Instagram

Αρχηγός και υπαρχηγός της κόκκινης ομάδας συζητούν. #MasterChefGR @starchanneltv #StarChannelTv

A post shared by MasterChef GR (@masterchefgr) on

MasterChef spoiler διαρροή: Τα καρφιά ενός πρώην παίκτη

Ένας από τους διαγωνιζόμενους που δεν μπόρεσε να μπει στο σπίτι του MasterChef έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και προχώρησε σε πολλές αποκαλύψεις. Μια από αυτές ήταν ότι ένας άνθρωπος της παραγωγής τόνιζε με σιγουριά ότι η Σπυριδούλα θα πάει σίγουρα μέχρι τον τελικό.

“H Σπυριδούλα είναι ένας χαρακτήρας κακός, δηλαδή και από το ξενοδοχείο έδειχνε ότι έχει μέσα της την κακία. Εγώ προσωπικά δεν την έκανα παρέα, όπως και η Άλκηστις και άλλοι παίκτες , δεν την κάναμε παρέα. Κάποιος γύρισε, δεν μπορώ να πω δημοσίως το όνομά του, και μου είπε ότι κοίταξε να δεις η Σπυριδούλα θα φτάσει μέχρι τον τελικό. Στο ξενοδοχείο που καθόμασταν το βράδυ και κουβεντιάζαμε όλοι μαζί, μου λέει κοίταξε να δεις, η Σπυριδούλα μαγείρευε την επόμενη μέρα για τα boot camp, η Σπυριδούλα θα γυρίσει με την ποδιά, και η Σπυριδούλα θα πάει μέχρι τον τελικό”, ήταν τα λόγια του.

Θυμίζουμε ότι τον τελευταίο καιρό έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία για το ζευγάρι του τελικού. Τα spoiler αναφέρουν πως η Σπυριδούλα με τον Μανώλη θα παλέψουν για την πρώτη θέση του φετινού MasterChef.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments