Πολιτισμός

Spider Man: Το νέο τρέιλερ είναι εντυπωσιακό και γεμάτο spoiler για τους Avengers (vid)

Spider Man: Το νέο τρέιλερ είναι εντυπωσιακό και γεμάτο spoiler για τους Avengers (vid)
Ο Spider Man επιστρέφει με νέα ταινία στο τρέιλερ υπάρχουν spoiler για όσους δεν έχουν δει την τελευταία ταινία των Avengers.

Ο Spider Man είναι ένα από τα μεγάλα στοιχήματα της Marvel για το τέλος της “πράξης 3” και την αρχή του επόμενου κεφαλαίου στο κινηματογραφικό σύμπαν που έχει φτιάξει. Η Αμερικανική εταιρία έδωσε στη δημοσιότητα το τρέιλερ για την επόμενη ταινία του άνθρωπου αράχνη. Προσοχή, αν κάποιος δεν έχει δει ακόμα το Endgame των Avengers καλό θα ήταν να αποφύγει το συγκεκριμένο βίντεο.

Αυτό συστήνει και ο Τομ Χόλαντ στην αρχή του βίντεο. Η ιστορία ξεκινάει εκεί που σταμάτησε η τελευταία πράξη των εκδικητών. Ο Τόνι Σκαρκ που αποτελούσε τον πνευματικό πατέρα του Πίτερ Πάρκερ είναι νεκρός.

Ο Iron Man θυσιάστηκε προκειμένου να απαλλαχθεί η ανθρωπότητα μια για πάντα από την παρουσία του Thanos.  Το τρέιλερ ξεκινάει με τον συντετριμμένο σούπερ ήρωα να προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια του.

Spider Man: Ένας μικρός Avenger

Ο βοηθός του Τόνι Σταρκ είναι αυτός που παίρνει υπό την προστασία του τον Πίτερ Πάρκερ και είναι αυτός που του παραδίδει τη νέα του στολή. Αυτή είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακή στην εμφάνιση και σίγουρα θα έχει αρκετές τεχνολογικές δυνατότητες.

Στο βίντεο μαθαίνουμε επίσης μαθαίνουμε ότι ο Mysterio (Jake Gyllenhaal) μας έρχεται από άλλο σύμπαν, ενώ ο Nick Fury λέει στον Spiderman ότι  θα πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του. Η ταινία κάνει πρεμιέρα τον Ιούλιο. Αυτή θα είναι η πρώτη ταινία μετά το επικό φινάλε που είχε το Avengers Endgame.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments