Αθλητισμός

Λίβερπουλ – Μπαρτσελόνα: 4-0 (vids)

Λίβερπουλ – Μπαρτσελόνα: 4-0 (vids)
Λίβερπουλ - Μπαρτσελόνα: Ματσάρα στο Άνφιλντ με την Λίβερπουλ να παίρνει το εισιτήριο για τον τελικό του Champions League.

Λίβερπουλ – Μπαρτσελόνα: Τρομερό παιχνίδι έγινε στο Άνφιλντ με την Λίβερπουλ να κερδίζει 4-0 στον δεύτερο ημιτελικό του Champions League την Μπαρτσελόνα και να παίρνει το εισιτήριο του τελικού. Στο Κάμπ Νόου την προηγούμενη εβδομάδα οι Καταλανοί είχαν κερδίσει με 3-0, με καταπληκτική εμφάνιση του Λιονέλ Μέσι.

Στο σημερινό παιχνίδι η Λίβερπουλ κέρδισε με 4-0 και είναι στον τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Στο 7′ ο Χέντερσον μπήκε στην περιοχή, απέφυγε τον Πικέ και έκανε το πλασέ, με τον Τερ Στέγκεν να διώχνει προσωρινά και τον Οριγκί να παίρνει το ριμπάουντ και να σκοράρει σε κενή εστία για το 1-0. Στο 54′ ο Άρνολντ έκλεψε την μπάλα από τον Τζόρντι Άλμπα, πήρε μέτρα και έκανε πολύ ωραίο γύρισμα στον Βαϊνάλντουμ, ο οποίος με πλασέ στην κίνηση, νίκησε τον Τερ Στέγκεν για το 2-0. Στο 56′ μετά από σέντρα του Σακίρι, ο Βαϊνάλντουμ με ωραία κεφαλιά μέσα στην περιοχή έστειλε την μπάλα στο δεξί «Γ» της εστίας του Τερ Στέγκεν.O Άρνολντ στο 79′ εκτέλεσε πολύ γρήγορα το κόρνερ, βρίσκοντας τον αμαρκάριστο Οριγκί στο ύψος της μικρής περιοχής, ο οποίος με άψογο πλασέ στην κίνηση, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 4-0.

Δείτε τα γκολ

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments