Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Ξεκινούν συναντήσεις για αποχωρήσεις – Τι έγραψε ο Μουνιέ

Παναθηναϊκός: Ξεκινούν συναντήσεις για αποχωρήσεις – Τι έγραψε ο Μουνιέ
Ο Παναθηναϊκός ξεκινάει το... ξεσκαρτάρισμα στο ρόστερ του και ο Νταμπίζας θα έχει συναντήσεις με ποδοσφαιριστές.

Ο Νίκος Νταμπίζας μπαίνει σε διαδικασία διαπραγματεύσεων με τους εκπροσώπους των ποδοσφαιριστών που δύσκολα θα συνεχίσουν να φορούν τα πράσινα και τη νέα σεζόν. Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού θα αρχίσει άμεσα τις επαφές με τους εκπροσώπους των παικτών που δεν υπολογίζονται, ευελπιστώντας να βρει λύσεις, διότι κάθε περίπτωση είναι διαφορετική.

Η πιο χαρακτηριστική περίπτωση είναι εκείνη του Άντονι Μουνιέ. Ο Γάλλος εξτρέμ αποτελεί μια από τις πιο έμπειρες μονάδες του ρόστερ, όμως η ευπάθειά του στους τραυματισμούς αλλά και το βαρύ για τα δεδομένα συμβόλαιό του (400.000 ευρώ ετησίως) αποτελούν λόγους για τους οποίους οι «πράσινοι» προσανατολίζονται προς το «διαζύγιο». Ίδιος προβληματισμός επικρατεί και για την κατάσταση του Άλτμαν που ναι μεν έχει διάθεση να βοηθήσει, αλλά οι σοβαροί τραυματισμοί τον έχουν κρατήσει πίσω.

Παράλληλα, συζήτηση αναμένεται να γίνει και με την πλευρά του Βαγγέλη Οικονόμου, ενώ δύσκολα θα υπάρξει ανανέωση του δανεισμού του Εργκούς Κάτσε. Τέλος, αρκετές πιθανότητες συγκεντρώνει και η αποχώρηση του Τζανδάρη, ο οποίος δεν πήρε αρκετό χρόνο συμμετοχής τη σεζόν 2018/19.

Μουνιέ: Σύντομα θα πω περισσότερα

Με μια… περίεργη ανάρτησή του στο Instagram ο Αντονί Μουνιέ φαίνεται να… αποχαιρετά τον Παναθηναϊκό. Ωστόσο, όπως έχουμε αναφέρει, η περίπτωση του δε θα είναι εύκολη, αφού έχει μεγάλο συμβόλαιο.

Ο Γάλλος ανέφερε στο Instagram: O Άντονι Μουνιέ ανέφερε τα εξής στην ανάρτησή του: «Άλλη μια σεζόν τελείωσε. Δυστυχώς, δεν κύλησε όπως το φανταζόμουν, για διάφορους λόγους. Είμαι ο πρώτος που έχει λυπηθεί και στεναχωρηθεί. Πάντως, η χρονιά αυτή με βοήθησε να εξελιχθώ σε άλλους τομείς. Ευχαριστώ όσους με στήριξαν και στηρίζουν τον Παναθηναϊκό. Σύντομα περισσότερα…».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments