Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Ο Σταφυλίδης και τα δεδομένα

ΠΑΟΚ: Ο Σταφυλίδης και τα δεδομένα
Ο Κώστας Σταφυλίδης και το ενδεχόμενο επιστροφής του στον ΠΑΟΚ.

Πόσο εύκολο και πόσο πιθανό είναι να επιστρέψει τελικά ο Κώστας Σταφυλίδης στον ΠΑΟΚ; Το όνομά του ήρθε για ακόμα μία χρονιά στη δημοσιότητα, όπως συμβαίνει σχεδόν σε κάθε μεταγραφική περίοδο. Βοήθησε σε αυτό και ο τραυματισμός του Βιεϊρίνια. Ο Πορτογάλος θα χάσει μεγάλος μέρος από το ξεκίνημα της επόμενης σεζόν. Και ο ΠΑΟΚ θα χρειαστεί λύση για το αριστερό άκρο της άμυνας.

Πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις το όνομα του Σταφυλίδη έρχεται πρώτο στην επικαιρότητα. Ο ίδιος ο διεθνής μπακ είχε μιλήσει για τον ΠΑΟΚ πριν από μερικές μέρες. «Ποτέ δεν ξέρεις. Σε αυτή τη δουλειά, ότι και να λέμε, τα πράγματα εξελίσσονται γρήγορα. Δε χρειάζεται να λέμε πολλά. Δε ξέρω. Πάντα ήμουν ειλικρινής με τον εαυτό μου, πάντα ήμουν καλά με μένα.

Αν είναι να έρθει, θα έρθει. Δεν έχω ανάγκη να το κάνω για να με αγαπάνε. Και οι πιο φανατισμένοι, πρέπει να σκέφτονται ότι ένας παίκτης είναι επαγγελματίας, πρέπει να σκεφτεί τη δουλειά του και το «μετά». Δεν είναι μόνο η πλευρά του οπαδού, εκεί μπερδεύεται λίγο το πράγμα».

Είναι αλήθεια ότι από τότε αρκετοί είναι αυτοί που επιμένουν πως ο Σταφυλίδης θα αποτελέσει μεταγραφικό στόχο του ΠΑΟΚ. Όμως την ίδια ώρα ο Λουτσέσκου προορίζει τον Γιαννούλη για βασικό αριστερό μπακ, ενώ σημερινό δημοσίευμα αναφέρεται στις όχι και τόσο καλές σχέσεις της οικογένειας Σαββίδη με τον ατζέντη του ποδοσφαιριστή.

Συγκεκριμένα, στο σημερινό Sportime αναφέρεται πως δύσκολα θα προχωρήσει η υπόθεση Σταφυλίδη, τουλάχιστον με τα υπάρχοντα δεδομένα. Όσο, δηλαδή, ο παίκτης εξακολουθεί να έχει τον ίδιο ατζέντη. Αν αυτό αλλά θα περιμένουμε να το δούμε. Ωστόσο μην το… διαγράψετε ακόμα το όνομά του. Είναι διεθνής, είναι γνωστός στον ΠΑΟΚ, έχει εξαιρετική πορεία τα τελευταία χρόνια στην Ευρώπη και μπορεί να δώσει πολλές βοήθειες.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments