Αθλητισμός

Ρεάλ Μαδρίτης: Νέα σενάρια… μυθικής πρόκρισης για Εμπαπέ

Ρεάλ Μαδρίτης: Νέα σενάρια… μυθικής πρόκρισης για Εμπαπέ
Ο Κιλιάν Μπαπέ είναι ο παίκτης... καψούρα της Ρεάλ Μαδρίτης και η βασίλισσα θα κάνει τα πάντα για να τον αποκτήσει.

Στη Ρεάλ Μαδρίτης προετοιμάζονται για ισχυρές ενισχύσεις στη θερινή μεταγραφική περίοδο, με τα ονόματα των Εντέν Αζάρ και Πολ Πογκμπά να βρίσκονται ψηλά στη λίστα των «Μερένχες». Παρόλα αυτά, κανένας εκ των δυο δεν αποτελεί τη βόμβα που αναμένεται να πυροδοτήσουν οι Μαδριλένοι, οι οποίοι εξακολουθούν να έχουν στο στόχαστρό τους τον Κίλιαν Μπαπέ.

Όπως υποστηρίζει μάλιστα, το «France Football» η Ρεάλ ετοιμάζει αστρονομική πρόταση ύψους 280 εκατομμυρίων ευρώ για την απόκτηση του Γάλλου, ευελπιστώντας πως η Παρί θα ενδώσει στο… χρυσάφι της «βασίλισσας» και θα δώσει την έγκρισή της για τη μεταγραφή.

Μάλιστα, το γεγονός πως οι Παριζιάνοι εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν πρόβλημα με το Financial Fair Play διατηρεί αισιόδοξους τους ιθύνοντες των «Μερένχες», οι οποίοι έχουν την πεποίθηση πως θα καταφέρουν τελικά να φέρουν τον Γάλλο αστέρα στη Μαδρίτη.

Για την Ρεάλ, πάντως, αυτό που προέχει πριν προχωρήσει σε μεταγραφές είναι να ξεκαθαρίσει το ρόστερ της. Και να φύγουν όσοι δε βρίσκονται στα πλάνα του Ζινεντίν Ζιντάν. Με μεγαλύτερο αστέρι όλων, τον Γκάρεθ Μπέιλ. Ο Ουαλός δύσκολα θα συνεχίσει την καριέρα του στη Μαδρίτη και ήδη έχει στα χέρια του προτάσεις για να αγωνιστεί αλλού.

Κάποια δημοσιεύματα θέλουν την Παρί Σεν Ζερμέν να βλέπει με θετικό μάτι την μεταγραφή του Μπέιλ, σενάριο που αν επιβεβαιωθεί είναι πιθανό να μπει σε πιθανή συμφωνία για τον Κιλιάν Μπαπέ. Να δώσει, δηλαδή, η Ρεάλ τον Μπέιλ και κάποια χρήματα προκειμένου να πείσει τους Παριζιάνους για την παραχώρηση του Μπαπέ, που αποτελεί την… καψούρα όχι μόνο του Ζιντάν, αλλά και του Φλορεντίνο Πέρεθ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments