Αθλητισμός

Λίβερπουλ: Ο Κλοπ έδωσε… ρέστα στις δηλώσεις του

Λίβερπουλ: Ο Κλοπ έδωσε… ρέστα στις δηλώσεις του
Ο Γιούργκεν Κλοπ βρισκόταν σε... άλλο κόσμο μετά την επική πρόκριση της Λίβερπουλ

Σε… δικό του μαγικό κόσμο ζούσε ο Γιούργκεν Κλοπ μετά την ασύλληπτη πρόκριση της Λίβερπουλ στον τελικό του Champions League. Ο Γερμανός τεχνικός των «κόκκινων» σε δηλώσεις που έκανε στις τηλεοπτικές κάμερες μετά το ματς, ήταν πραγματικά… ασυγκράτητος εκστομίζοντας απίθανες ατάκες για το κατόρθωμα των παικτών του.

«Πριν από τον αγώνα είπα στα παιδιά «Θα σας έλεγα ότι είναι απίθανο, αλλά επειδή είστε εσείς, έχουμε μία ευκαιρία. Είναι 22:10 (00:10 για την Ελλάδα) και τα παιδιά είναι στο κρεβάτι οπότε… αυτά τα αγόρια είναι γαμ@@@ γίγαντες. Εάν θέλετε να μου ρίξετε πρόστιμο για αυτή τη λέξη, ρίξτε μου.

Είμαι τόσο αδαής που δεν έχω καλύτερες λέξεις να χρησιμοποιήσω. Το να νικάς είναι πάντα δύσκολο, όμως το να νικάς και να κρατάς το μηδέν στην εστία σου, είναι απολύτως εκπληκτικό», είπε χαρακτηριστικά ο Κλοπ στην… παράσταση του!

Δείτε παρακάτω το βίντεο:

Βαλβέρδε: “Είναι οδυνηρό”

Για καμία δικαιολογία δεν έψαξε ο Ερνέστο Βαλβέρδε στη συνέντευξη Τύπου μετά τον οδυνηρό αποκλεισμό της Μπαρτσελόνα από τη Λίβερπουλ. Ο Ισπανός τεχνικός παραδέχθηκε πως όταν μια ομάδα δέχεται τέσσερα γκολ τότε δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Μάλιστα ζήτησε συγγνώμη από τον κόσμο της ομάδας και παράλληλα στάθηκε στις πολλές χαμένες ευκαιρίες των ποδοσφαιριστών του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Βαλβέρδε: «Ήταν καλύτεροι και πρέπει να το δεχτούμε! Το δεύτερο γκολ τους μας πλήγωσε μαζικά γιατί και το τρίτο ήρθε αμέσως μετά από αυτό. Δεν μετατρέψαμε τις ευκαιρίες μας σε γκολ», είπε αρχικά ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού. Στη συνέχεια ρωτήθηκε αν αυτός ο πολύ κακός αποκλεισμός μπορεί να επηρεάσει το μέλλον του στον πάγκο των Καταλανών: «Δεν ξέρω πώς αυτό μπορεί να με επηρεάσει, δεν είχα χρόνο να σκεφτώ πολλά πράγματα, εδώ είμαστε, ο προπονητής πρέπει να αναλάβει την ευθύνη, τίποτα άλλο».

Επίσης πρόσθεσε: «Το πιο οδυνηρό πράγμα είναι ότι αυτό έχει ξανασυμβεί (σ.σ. εννοεί τον αποκλεισμό από τη Ρόμα πέρσι)! Όταν δέχεσαι 4 γκολ, δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Απλά μπορούμε να πούμε συγγνώμη».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments