Αυτοδιοίκηση

Δημοτικές Εκλογές 2019: Σποτ έπος από τον Ψωμιάδη – Άδειασε φαράσι σε αυτοκίνητο (vid)

Δημοτικές Εκλογές 2019: Σποτ έπος από τον Ψωμιάδη – Άδειασε φαράσι σε αυτοκίνητο (vid)
Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης στο προεκλογικό σποτ της... ζωής του. Βλέπει οδηγό να πετάει σκουπίδια, τα βάζει σε ένα φαράσι και του τα επιστρέφει στα μούτρα.

Ακόμα μια… επική στιγμή μας πρόσφερε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης. Μετά τον “Ζορό” σε διαφήμιση των Jumbo, ο υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης στις επικείμενες Δημοτικές Εκλογές είπε να γυρίσει ένα σποτ που θα του φέρει ψήφους. Πως; Δείχνοντας ότι θα είναι ο πιο καθαρός Δήμαρχος που έχει υπάρξει.

Συγκεκριμένα, ο Ψωμιάδης φαίνεται στο βίντεο να αρπάζει τη σκούπα και το φαράσι από έναν εργαζόμενο και αφού μαζεύει τα σκουπίδια που πέταξε ένας οδηγός, του τα «επιστρέφει» μέσα από το παράθυρο του αυτοκινήτου του.

Μάλιστα το ύφος του Παναγιώτη Ψωμιάδη όταν επιστρέφει τα σκουπίδια είναι ιδιαιτέρως αγριεμένο και έτοιμο για… καβγά, με τον οδηγό να βγάζει τα χέρια του από το παράθυρο και να δείχνει κι εκείνος εκνευρισμένος με την κίνηση αυτή.

Αμέσως μετά, κατευθύνεται προς την κάμερα και στέλνει το βαθυστόχαστο μήνυμά του: «Η εικόνα αυτή δεν μπορεί να συνεχιστεί. Στην πόλη αυτή θα μπούνε κανόνες και τάξη.

Προσωπικά αναλαμβάνω τον τομέα της Καθαριότητος. Η Θεσσαλονίκη θα καθαρίσει. Θα λάμψει, θα γίνε ανθρώπινη. Με την αγάπη, την ψήφο και την εμπιστοσύνη σας».

Δείτε το σποτ:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments