Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Η λύση του Βοτανικού για το γήπεδο μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Η λύση του Βοτανικού για το γήπεδο μπάσκετ
Ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να φτιάξει ένα γήπεδο μπάσκετ στην περιοχή του Βοτανικού κάτω από κάποιες προϋποθέσεις.

Ο Παναθηναϊκός και ειδικότερα ο ηγέτης του, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, είχε αποκαλύψει τα σχέδια του για το λεγόμενο “Athens Alive”. Αυτό το πρότζεκτ περιελάμβανε την μετατροπή του ΟΑΚΑ σε μια πράσινη πολιτεία. Πριν από λίγες μέρες ο πρόεδρος του “τριφυλλιού” αποκάλυψε ότι το συγκεκριμένο σχέδιο μπήκε στο συρτάρι.

Ωστόσο το θέμα του γηπέδου δεν έχει εγκαταλειφθεί πλήρως, το αντίθετο μάλιστα. Τις τελευταίες μέρες έχει ξεκινήσει μια κουβέντα για επιστροφή στο πλάνο του Βοτανικού. Σύμφωνα με όσα έχουν ακουστεί αν βρεθούν τα χρήματα, τότε δεν θα υπάρξει μεγάλο γραφειοκρατικό πρόβλημα όπως έγινε στην περίπτωση των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων.

Παναθηναϊκός: Σε πρώτο πλάνο ο Βοτανικός

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας newspao.gr το πρότζεκτ του Βοτανικού είναι η μοναδική ελπίδα για να βγει η ομάδα από το αδιέξοδο. Αναλυτικά όλα όσα αναφέρει το ρεπορτάζ: “Το γήπεδο στο Βοτανικό φαντάζει το πιο πιθανό σενάριο για να βγει από το αδιέξοδο το «Τριφύλλι». Η πρόταση που έριξε στο τραπέζι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος πριν από δυο μέρες είναι και η πιο εφικτή για να υλοποιηθεί, εάν βρεθούν χρήματα.

Ακόμα και για γήπεδο μπάσκετ. Αν και σε πρώτο χρόνο αναμένεται να προκαλέσει κολλήματα από το ΣτΕ, μπορεί να βρεθεί λύση λόγω του χώρου που δικαιούται το «Τριφύλλι» (40 στρέμματα, 7.500 τ.μ αθλητικών εγκαταστάσεων). Η καθυστέρηση για την αλλαγή της νομοθεσίας σε αυτήν την περίπτωση δεν θα είναι πολύ μεγάλη.

Αυτομάτως μπαίνει το Athens Alive σε δεύτερη μοίρα… εκεί που η γραφειοκρατία βάζει στο κάτω – κάτω συρτάρι το υποσχόμενο πρότζεκτ”, αναφέρει το δημοσίευμα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments