Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Σενάρια επιστροφής για Τζούριτς

Ολυμπιακός: Σενάρια επιστροφής για Τζούριτς
Η παρέα "μαζεύεται" σιγά-σιγά στο Ρέντη και μετά τον Μενέλαο Κοκκινάκη και ο Δημήτρης Τζούριτς ετοιμάζεται για τον Ολυμπιακό.

Η πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού μετά την εξυγίανση του ερασιτέχνη που αγαπήθηκε από τον κόσμο ήταν η νεανική ομάδα βόλει, με Μένιο Κοκκινάκη, Δημήτρη Τζούριτς, Ντίμα Φιλίποφ, Ανδρέα Φράγκο. Ο Ντίμα Φιλίποφ τράβηξε το δρόμο του και προτίμησε τον ΠΑΟΚ του Γιώργου Σαββίδη. Ο Δημήτρης Τζούριτς ‘άνοιξε τα φτερά του, έγινε κορυφαίος διαγώνιος στον κόσμο, με σπουδαία καριέρα σε Ιταλία, Τουρκία, Κορέα.

Πήγε κι αυτός στον ΠΑΟΚ, αλλά οι τραυματισμοί τον ανάγκασαν να σταματήσει, ο Ανδρέας Φράγκος θυσιάστηκε για να επιστρέψει ο Τεοντόρ Αλεξίεφ, ενώ ο Μενέλαος Κοκκινάκης επιστρέφει για τρία χρόνια ως λίμπερο. Ο Δημήτρης Τζούριτς είναι Ολυμπιακός και θέλει να επιστρέψει στο Ρέντη, χτύπησε και πέρυσι την πόρτα, αλλά ο Φερνάντο Μουνιόθ ορθώς εκτίμησε ότι δεν μπορεί να ρισκάρει μετά από ένα χρόνο απουσίας, στον επιβαρυμένο ρόλο του διαγώνιου. Γι αυτό και πήγε στον ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με το fosonline.gr, οι καταστάσεις αλλάζουν και ο Τζούριτς ήρθε σε επαφή με τον Ολυμπιακό, μετά την αποχώρηση του από την Πουατιέ. Στον Πειραιά καλοβλέπουν την επιστροφή του, αλλά του διεμήνυσαν ότι η πόρτα είναι ανοιχτή, αν θέλει να επανέλθει στην αρχική θέση του, αυτή του κεντρικού μπλοκέρ. Ο Τζούριτς έχει πλέον μόνο μέλημα να επανέλθει υγιής και να παίξει σε όποια θέση μπορεί και κριθεί ότι μπορεί να βοηθήσει την Εθνική.

Για αυτό λοιπόν υπάρχει μια αρχική προφορική συμφωνία με τον Ολυμπιακό, αν και εφόσον ο Τζούριτς θέλει να παίξει κεντρικός μπλοκέρ και τα καταφέρει, τότε θα επιστρέψει στην “οικογένεια” του, τον Ολυμπιακό. Και φυσικά πάνω απ όλα να είναι υγιής.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments