Video

Τελικός Κυπέλλου: Εντάσεις στις κερκίδες μεταξύ οπαδών

Τελικός Κυπέλλου: Εντάσεις στις κερκίδες μεταξύ οπαδών
Τελικός Κυπέλλου: Δεν έλειψαν οι εντάσεις στο ΟΑΚΑ λίγα λεπτά πριν την έναρξη του τελικού.

Τελικός Κυπέλλου: Μικροένταση δημιουργήθηκε κατά την άφιξη των φίλων του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ στις εξέδρες, χωρίς ωστόσο να προκύψουν έκτροπα. Το μπέρδεμα έγινε όταν εισήλθαν στις εξέδρες των VIP οι φίλοι των δύο ομάδων, αφού βρέθηκαν αρκετά κοντά, με αποτέλεσμα να ακολουθήσουν μερικά… γαλλικά και αρκετά συνθήματα. Παρόλα αυτά η παρουσία των αστυνομικών δυνάμεων σε αυτό το σημείο δεν άφησε και πολλά περιθώρια στους οπαδούς της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ που αρκέστηκαν μόνο σε ανταλλαγή συνθημάτων.

Αίσθηση έχει προκαλέσει ότι στις θέσεις των επισήμων του ΟΑΚΑ για τον τελικό Κυπέλλου, όπου θεωρητικά ήταν για τις προσκλήσεις της ΕΠΟ, βρίσκονται οπαδοί του ΠΑΟΚ. Οι προσκλήσεις για τις δύο ομάδες είναι αριστερά και δεξιά από τα επίσημα του ΟΑΚΑ, στα οποία είχε προσκλήσεις μόνο η ΕΠΟ. Εκεί μπήκαν και οικογένειες, όμως από ένα σημείο και μετά βρέθηκαν και οπαδοί του ΠΑΟΚ, οι οποίοι μάλιστα, όπως φαίνεται στο βίντεο, αντάλλαξαν συνθήματα με αυτούς της ΑΕΚ στη θύρα στα αριστερά τους.

Τελικός Κυπέλλου: Νέα ένταση στα επίσημα του ΠΑΟΚ με ΜΑΤ

Αφού αρχικά δημιουργήθηκε ένταση με φίλους της ΆΕΚ αλλά και με δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ της Ένωσης, οι οπαδοί του ΠΑΟΚ που βρίσκονται στην εξέδρα των προσκεκλημένων της ΕΠΟ ενεπλάκησαν με άνδρες των ΜΑΤ, με αποτέλεσμα να πέσουν… ψιλές. Τα πνεύματα ηρέμησαν μετά από παρέμβαση του αξιωματικού των ανδρών ασφαλείας, αλλά και του αντιπροέδρου του ΠΑΟΚ, Μάκη Γκαγκάτση.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments