Διεθνή

Peggy Lipton: Απεβίωσε η ηθοποιός από την επιτυχημένη σειρά “Twin Peaks”

Peggy Lipton: Απεβίωσε η ηθοποιός από την επιτυχημένη σειρά “Twin Peaks”
Peggy Lipton: Η ηθοποιός άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 72 ετών έπειτα από σκληρή μάχη με τον καρκίνο.

Η Peggy Lipton, η Αμερικανίδα ηθοποιός που είχε βραβευτεί με Χρυσή Σφαίρα και έγινε γνωστή από τις τηλεοπτικές επιτυχίες «The Mod Squad» την δεκαετία του ’60 και «Twin Peaks» την δεκαετία του ’90, απεβίωσε χτυπημένη από τον καρκίνο στα 72 της χρόνια.Η Peggy Lipton άφησε την τελευταία της πνοή στις 11 Μαΐου έπειτα από σκληρή μάχη με τον καρκίνο ενώ η οικογένειά της ανακοίνωσε πως στο πλευρό της είχε τις κόρες της, Ρασίντα και Κιντάτα Τζόουνς.

Είμαστε συντετριμμένοι, καθώς η αγαπημένη μας μητέρα απεβίωσε σήμερα από καρκίνο», ανέφεραν. «Έκανε το ταξίδι της ειρηνικά με τις κόρες της και τις ανιψιές της δίπλα της. Αισθανόμαστε τόσο τυχεροί για κάθε στιγμή που περάσαμε μαζί της», προσθέτει η ανακοίνωση, τονίζοντας πως η ηθοποιός «ήταν και θα να είναι πάντα ένας φωτεινός φάρος, τόσο σε αυτόν τον κόσμο, όσο και πέρα από αυτόν».

View this post on Instagram

💔#twinpeaks #davidlynch #ТвинПикс #дэвидлинч #peggylipton

A post shared by Twin Peaks (@twinpeaks_online) on

Ποια ήταν η Peggy Lipton

Η Lipton υποδύθηκε την μυστική αστυνομικό Τζούλι Μπαρνς στο “Mod Squad”, την σειρά που προβαλλόταν από το ABC από το 1968 ως το 1973, ένας ρόλος που της χάρισε τέσσερις υποψηφιότητες για Χρυσή Σφαίρα και μια Χρυσή Σφαίρα για Καλύτερη Τηλεοπτική Ηθοποιό σε δραματική σειρά.

Υπήρξε παντρεμένη με τον μουσικό παραγωγό Κουίνσι Τζόουνς από το 1974 ως το 1989 με τον οποίο απέκτησε δύο κόρες, την Κιντάντα και την Ρασίντα Τζόουνς.  Τη δεκαετία του 1990 έπαιξε τον ρόλο της Νorma Jennings της ιδιοκτήτριας του Double R Diner, στην τηλεοπτική σειρά «Twin Peaks» του Ντέιβιντ Λιντς. Τη δεκαετία του 1990 έπαιξε τον ρόλο της Νόρμα Τζένινγκς, της ιδιοκτήτριας του Double R Diner, στην τηλεοπτική σειρά «Twin Peaks» του Ντέιβιντ Λιντς και 25 χρόνια μετά το πρώτο «Twin Peaks» εμφανίστηκε στην αναβίωση της σειράς το 2017.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments