Μedia

MasterChef: “Χαμηλό το επίπεδο του διαγωνισμού” λέει πρώην παίκτης

MasterChef: “Χαμηλό το επίπεδο του διαγωνισμού” λέει πρώην παίκτης
MasterChef: Ένας πρώην παίκτης του reality τόνισε ότι το επίπεδο των διαγωνιζόμενων είναι αρκετά χαμηλό.

MasterChef: Η φετινή σεζόν του reality μαγειρικής είναι εξίσου επιτυχημένη με τις προηγούμενες. Ωστόσο δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν πως το επίπεδο είναι αρκετά χαμηλό. Ειδικότερα σε σχέση με τους περσινούς παίκτες του διαγωνισμού. Αυτή την άποψη φαίνεται ότι συμμερίζεται ο περσινός νικητής του MasterChef.

Ο Τιμολέων Διαμαντής πήρε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό, αλλά δεν μπήκε στο χώρο της τηλεόρασης όπως έχει συμβεί με άλλους παίκτες στο παρελθόν. Μάλιστα, ο ίδιος αποκάλυψε ότι το συμβόλαιο που είχε με τον STAR και είναι έτοιμος για το επόμενο επαγγελματικό του βήμα που είναι μακριά από την tv.

View this post on Instagram

Οι «νέοι» ετοιμάζουν κρέπες και οι «παλιοί» αναλαμβάνουν τη γέμιση. Το πιο γρήγορο ζευγάρι κερδίζει δέκα επιπλέον λεπτά για την αντιγραφή πιάτου που ακολουθεί! #MasterChefGR #StarChannelTv @starchanneltv

A post shared by MasterChef GR (@masterchefgr) on

MasterChef: Κεραυνοί από τον περσινό νικητή

«Θα μείνω όλο το καλοκαίρι στο νησί. Τελείωσε και αυτήν την εβδομάδα το συμβόλαιό μου με το Star, οπότε μπαίνω τώρα σε κανονικούς ρυθμούς. Θα απορροφηθώ στο συγκεκριμένο εστιατόριο. Με υποδέχτηκαν με μεγάλη χαρά. Στην αρχή παραξενεύτηκαν γιατί δεν περίμεναν να με δουν εδώ. Φαντάζονταν καμιά Μύκονο, καμιά Σαντορίνη… Όμως εγώ είμαι διαφορετικός. Ήθελα κάτι πιο ουσιαστικό που να με εκφράζει και όχι να κάνω κάτι απλώς για να ακούγεται το όνομά μου», υποστήριξε αρχικά στα «Παραπολιτικά».

Στη συνέχεια ο νεαρός μάγειρας μίλησε για τον φετινό διαγωνισμό, χαρακτηρίζοντας χαμηλό το μαγειρικό επίπεδο. «Το μαγειρικό επίπεδο είναι πιο χαμηλό σε σχέση με το δικό μας. Επίσης, οι παίκτες είναι πιο απόμακροι.

Αυτό όμως που δεν μου αρέσει καθόλου είναι που βρίζουν περισσότερο. Ο Μανώλης είναι ολοκληρωμένος μάγειρας, ενώ ο Πάνος μου θυμίζει εμένα, αλλά θέλει να ωριμάσει περισσότερο. Με τη Σπυριδούλα έχουμε δουλέψει μαζί στο παρελθόν, είμαστε φίλοι και ξέρω τις δυνατότητές της. Ο Παντελής είναι χρήσιμος για κάθε κουζίνα», ήταν τα λόγια του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments