Αθλητισμός

Άρνεσεν: Βρέθηκε στο ΟΑΚΑ και «πυροδότησε» σενάρια

Άρνεσεν: Βρέθηκε στο ΟΑΚΑ και «πυροδότησε» σενάρια
Ο Φρανκ Άρνεσεν παρακολούθησε τον τελικό κυπέλλου ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, με την παρουσία του τέως αθλητικός διευθυντής του «Δικεφάλου του Βορρά» να πυροδοτεί σενάρια.

Στις εξέδρες του ΟΑΚΑ για τον τελικό Κυπέλλου βρέθηκε ο Φρανκ Άρνεσεν, ο οποίος παρακολούθησε τον ΠΑΟΚ να επικρατεί της ΑΕΚ με 1-0 και να κατακτάει το τρόπαιο. Ο τέως αθλητικός διευθυντής του «Δικεφάλου του Βορρά» διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με την πρώην ομάδα του. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι πριν από την αναμέτρηση βρέθηκε στο ξενοδοχείο του ΠΑΟΚ. Εκεί, είχε την ευκαιρία να συναντήσει και να συνομιλήσει με αρκετούς παλιούς γνώριμους του. Την επομένη του τελικού ο Δανός βετεράνος ποδοσφαιριστής επέστρεψε στο Βέλγιο, όπου ως γνωστόν εργάζεται το τελευταίο διάστημα στην Άντερλεχτ.

Η παρουσία του στην Αθήνα, πάντως, πυροδότησε αρκετές σενάρια, καθώς η παρουσία του δεν θεωρήθηκε εθιμοτυπική. Το πιθανότερο ενδεχόμενο είναι ότι η επίσκεψη του έχει να κάνει με ποδοσφαιρικά ζητήματα που αφορούν παίκτες των δύο ομάδων. Άλλωστε, το τελευταίο διάστημα έχει γίνει γνωστό το ενδιαφέρον της Άντερλεχτ για τον Ευθύμη Κουλούρη, που ανήκει στον ΠΑΟΚ.

Ο Έλληνας φορ πραγματοποίησε μια εξαιρετική σεζόν ως δανεικός στον Ατρόμητο και αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της Super League με 19 γκολ σε 28 συμμετοχές. Βέβαια, η παρουσία του στον «Δικέφαλο του Βορρά» δεν είναι σίγουρη για την επόμενη σεζόν. Ωστόσο, το ενδιαφέρον των Βέλγων βρίσκεται ακόμη σε φιλολογικό επίπεδο.

Πιθανή και η συζήτηση για Βράνιες

Πάντως, η παρουσία του Άρνεσεν δεν αποκλείεται να έχει να κάνει και με τον Όγκνιεν Βράνιες. Ο Βόσνιος στόπερ βρίσκεται στα… χειρότερα του στην Άντερλεχτ, ειδικά μετά το ερωτικό σκάνδαλο που ξέσπασε με πρωταγωνιστική τον ίδιο και τη Γέλενα Καρλούσα, σύζυγο του ποδοσφαιριστή Ντούσκο Τόσιτς. Ο ίδιος φέρεται να επιθυμεί να επιστρέψει στην ΑΕΚ, κάτι που το θέλουν και στις τάξεις της «Ένωσης». Άλλωστε, το δέσιμο του με τον κόσμο της ομάδας ήταν αρκετά μεγάλο.

Έτσι, δεν θεωρείται απίθανο να υπήρξε μια πρώτη επαφή από πλευράς ΑΕΚ στον Άρνεσεν για να βολιδοσκοπήσει τις απαιτήσεις των Βέλγων για τον παίκτη. Βέβαια, δεν μπορεί να αποκλειστεί το σενάριο, η «Ένωση» να συζήτησε με τον Άρνεσεν και για κάποιον άλλον παίκτη της Άντερλεχτ, που ενδεχομένως να την ενδιαφέρει.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments