Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα για Μιλουτίνοφ

Ολυμπιακός: Ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα για Μιλουτίνοφ
Η Μπαρτσελόνα φέρεται να ενδιαφέρεται για τον Σέρβο σέντερ του Ολυμπιακού σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα.

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν φέτος με τον Ολυμπιακό. Οι εμφανίσεις τους δεν πέρασαν απαρατήρητες και ήδη αρκετές ομάδες έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για τον σέντερ των Ερυθρολεύκων. Πέρα από τους Σαν Αντόνιο Σπερς που έχουν τα δικαιώματά του, ο Σέρβος σέντερ «τσεκάρεται» και από τις ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Μπαρτσελόνα.

Οι Καταλανοί είναι οι τελευταίοι που μπήκαν στην λίστα των ενδιαφερόμενων με τον λογαριασμό του Twitter «Home Glory» να επικαλείται την κακή οικονομική κατάσταση του Ολυμπιακού. «Ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα για τον Νίκολα Μιλουτίνοφ. Η οικονομική κατάσταση στον Ολυμπιακό είναι πολύ άσχημη κι ο Σέρβος σέντερ είναι διαθέσιμος στην αγορά. Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας έχει δείξει ενδιαφέρον. Τη δεδομένη χρονική στιγμή, η εντύπωσή μου είναι πως κι η Μπάρτσα θα ενδιαφερόταν για τον Μιλουτίνοφ» τονίζεται στην ανάρτηση.

Πάντα στο μυαλό των Σπερς ο Νίκολα Μιλουτίνοφ

Οι Σαν Αντόνιο Σπερς έχουν τα δικαιώματα του παίκτη για το NBA. Το μόνο που χρειάζεται να κάνουν είναι να καταβάλουν την ρήτρα των 750.000 ευρώ.  Η φημισμένη συνδρομητική ιστοσελίδα «The Athletic» ανέλυσε τις σκέψεις των Σπερς σχετικά με τον Μιλουτίνοφ. Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ακόμα και αν ο παίκτης αποκτηθεί από τον Ολυμπιακό θα περάσει το μεγαλύτερο μέρος της χρονιάς με την δεύτερη ομάδα του Σαν Αντόνιο.

“Αυτή τη στιγμή οι Σπερς διαθέτουν τους Όλντριτζ και Πόελτ. Η σεζόν που έκανε με τον Ολυμπιακό ο Νίκολα Μιλουτίνοφ ήταν καταπληκτική και ο παίκτης αρέσει πολύ στον Πόποβιτς. Πριν όμως τον καλέσουν στην ομάδα θα κοιτάξουν την αγορά για κάποια πιο έμπειρη περίπτωση. Θεωρούν ότι είναι αδύναμοι στη ρακέτα και θα ερευνήσουν την αγορά.

Μπορεί ο Μιλουτίνοφ να έδειξε εκπληκτικά στοιχεία, αλλά δεν ξέρουν αν είναι ικανός να αφομοιώσει όσα χρειάζεται το NBA και αν τον πάρουν το πιο λογικό είναι να περνάει αρκετό χρόνο στον πάγκο ή στην D League με τους Όστιν Σπερς”, αναφέρει το δημοσίευμα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments