Διεθνή

Ταυρομάχος σκουπίζει τα “δάκρυα” του θύματός πριν το αποτελειώσει και προκαλεί σάλο (vid)

Ταυρομάχος σκουπίζει τα “δάκρυα” του θύματός πριν το αποτελειώσει και προκαλεί σάλο (vid)
Χαμός στη Σεβίλλη από τον ταυρομάχο που σκουπίζει τα "δάκρυα" του ταύρου λίγο πριν τον σκοτώσει.

Σάλο έχει προκαλέσει στα social media, το βίντεο με τον ταυρομάχο που σκουπίζει με ένα μαντήλι τα «δάκρυα» ενός ταύρου προτού τον σκοτώσει. Ο Μοράντε ντε λα Πουέμπλα συμμετείχε στο φεστιβάλ ταυρομαχιών στην αρένα της Real Maestranza στη Σεβίλλη.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, ο 39χρονος βγάζει από την τσέπη του ένα μαντήλι και σκουπίζει το αίμα που τρέχει στο πρόσωπο του κουρασμένου και τρομαγμένου ζώου, πριν το αποτελειώσει. Αν και οι ορισμένοι «φίλοι» του μακάβριου θεσμού, χαρακτήρισαν την πράξη του ντε λα Πουέμπλα σαν ένδειξη σεβασμού προς το ζώο, οι χρήστες των κοινωνικών δικτύων είχαν, στην πλειοψηφία τους, αντίθετη άποψη.

Αρκετοί είναι οι χρήστες που έκαναν λόγο όχι μόνο για υποκρισία αλλά και για διαστροφή καθώς η πράξη αυτή μοιάζει να υποδεικνύει ακριβώς την σαδιστική φύση του ταυρομάχου.

«Μόνο ένα κακόβουλο και διεστραμμένο μυαλό θα μπορούσε να βασανίσει ένα ζώο, μέχρι το αίμα να αναβλύζει από τα πόδια του και στη συνέχεια να σκουπίσει το πρόσωπό του με ένα μαντήλι» έγραψε στο Twitter η Σίλβια Μπαρκουέρο Νογκάλες, αρχηγός του πολιτικού κόμματος της Ισπανίας κατά την κακοποίησης των ζώων (Pacma).

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments