Πολιτική

Νίκος Παππάς: Ο λαός δεν θα βάλει σε κίνδυνο τη 13η σύνταξη, το πενθήμερο, το 8ωρο, τη μείωση του ΦΠΑ

Νίκος Παππάς: Ο λαός δεν θα βάλει σε κίνδυνο τη 13η σύνταξη, το πενθήμερο, το 8ωρο, τη μείωση του ΦΠΑ
Στον πανικό της ΝΔ «από τις γεμάτες πλατείες του Τσίπρα» αναφέρθηκε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς.

Στον πανικό της ΝΔ «από τις γεμάτες πλατείες του Τσίπρα» αναφέρθηκε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς, σε ομιλία του σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ, που πραγματοποιήθηκε απόψε στο ‘Ανω Καλαμάκι, ενώ τόνισε ότι ο λαός δεν θα βάλει σε κίνδυνο την εφαρμογή των θετικών μέτρων που εξήγγειλε η κυβέρνηση.

«Ο λαός στην κάλπη δεν θα βάλει σε κίνδυνο την καταβολή και την ισχύ της 13ης σύνταξης, το πενθήμερο εργασίας και το 8ωρο, τη μείωση του ΦΠΑ σε τρόφιμα και ενέργεια. Δεν θα βάλει σε κίνδυνο τα θετικά μέτρα» σημείωσε ο Ν. Παππάς στην ομιλία του, αποσπάσματα της οποίας δημοσίευσε σε διαδοχικές αναρτήσεις του στο Twitter. Επεσήμανε δε, ότι «είναι τέτοιος ο πανικός τους από τις γεμάτες πλατείες του Τσίπρα που μέχρι και σενάρια περί δήθεν επιχειρούμενης νοθείας στις εκλογές -από εμάς- στήνουν». «Νομίζουν» είπε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, «ότι οι εθνικές εκλογές είναι σαν τις εσωκομματικές της ΝΔ όπου ο ένας υποψήφιος καταγγέλλει τον άλλο για νοθεία».

Διαβάστε Eπίσης

Νίκος Παππάς: Tο ίντερνετ υπερυψηλών ταχυτήτων γίνεται πραγματικότητα για κάθε νοικοκυριό

Ευρωεκλογές 2019: «Το ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ γράφει Βέμπερ, κατάργηση 13ης σύνταξης» τονίζει ο Νίκος Παππάς

Περισσότερα