Αθλητισμός

Ολυμπιακός: «Ο Σα θα παίρνει 1 εκατομμύριο τον χρόνο στους ερυθρόλευκους»

Ολυμπιακός: «Ο Σα θα παίρνει 1 εκατομμύριο τον χρόνο στους ερυθρόλευκους»
Ο Σα θα παραμείνει στον Ολυμπιακό.

Ο Ζοσέ Σα θα παραμείνει στον Ολυμπιακό, καθώς υπέγραψε για την επόμενη τετραετία. Οι «ερυθρόλευκοι» κατάφεραν, πιέζοντας τον ίδιο και την Πόρτο, να τον κάνουν δικό τους, καταβάλλοντας το ποσό που απαιτείτο για την αγορά του, ενώ και ο μισθός του διόλου ευκαταφρόνητος θα είναι.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η «O Jogo», ο Σα θα έχει λαμβάνειν γύρω στο 1 εκατομμύριο ευρώ για κάθε χρόνο του συμβολαίου του μέχρι το 2023. Παράλληλα, φέρεται να πήρε και 500 χιλιάδες ευρώ για τη σεζόν που πέρασε, κάτι που δείχνει το πόσο υπολογίζεται η αξία του από τους Πειραιώτες.

  • Επίσημα μέχρι το 2023 στον Ολυμπιακό

Ολυμπιακός και Ζοσέ Σα συνεχίζουν μαζί! Και μάλιστα επίσημα. Είναι κάτι που διαφαινόταν ότι θα συνέβαινε εδώ και μέρες και είχε προκύψει και από την Πορτογαλία. Οι διαπραγματεύσεις των «ερυθρόλευκων» με την Πόρτο αλλά και με την πλευρά του παίκτη είχαν αίσιο τέλος κι έτσι ο Πορτογάλος τερματοφύλακας θα συνεχίσει να αποτελεί τον «φύλακα άγγελο» της ομάδας μέχρι το 2023. Ως δανεικός στον Ολυμπιακό, ο 26χρονος πορτιέρε έκατσε κάτω από τα δοκάρια σε 31 ματς, έχοντας δεχθεί 22 γκολ. Στην SL είχε 21 παιχνίδια με 47 αποκρούσεις, 68 κλεψίματα και 46 επεμβάσεις.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments