Ελλάδα

Κολωνός: Επεισόδια στην ομιλία του Ηλία Κασιδιάρη

Κολωνός: Επεισόδια στην ομιλία του Ηλία Κασιδιάρη
Επεισόδια σημειώθηκαν στην ομιλία του Ηλία Κασιδιάρη στον Κολωνό.

Επεισόδια σημειώθηκαν στην περιοχή του Κολωνού με αφορμή την προεκλογική ομιλία του Ηλία Κασιδιάρη στην περιοχή. Άτομα του ευρύτερου αριστερού χώρου και αρκετοί απλοί πολίτες συγκεντρώθηκαν στον σταθμό του μετρό στον Κεραμικό. Η πορεία κινήθηκε προς την πλατεία Αγίου Γεωργίου στον Κολωνό. Στόχος τους ήταν να διαδηλώσουν κατά της παρουσίας του Βουλευτή της Χρυσής Αυγής στη γειτονιά τους.

Κάποιοι από τους  διαδηλωτές επιτέθηκαν με βόμβες μολότοφ στους αστυνομικούς και εκείνοι απάντησαν με κρότου λάμψεις. Στην πλατεία Αγίου Γεωργίου είναι προγραμματισμένη για τις 8:00 η προεκλογική ομιλία του Ηλία Κασιδιάρη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην ευρύτερη περιοχή υπάρχει έντονη αστυνομική παρουσία ενώ διμοιρίες και κλούβες των ΜΑΤ έχουν στήσει φραγμό στην οδό Σπύρου Πάτση.

Οι συγκεντρωμένοι με βασικό σύνθημα «Έξω οι νεοναζί από τις γειτονιές» ζητούν τον αποκλεισμό των στελεχών της οργάνωσης από την εκλογική διαδικασία. Θυμίζουμε ότι κάτι τέτοιο έγινε με την υποψηφιότητα του ακροδεξιού κόμματος στη Θεσσαλονίκη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments