Ελλάδα

Υποχθόνιος: Αυτά είπαμε με τον Αλέξη Τσίπρα (vid)

Υποχθόνιος: Αυτά είπαμε με τον Αλέξη Τσίπρα (vid)
Ο Υποχθόνιος αποκάλυψε τι είπε με τον Αλέξη Τσίπρα στην πρόσφατη συνάντηση τους και κάλεσε τον κόσμο να ρίξει "μαύρο" στην ακροδεξιά.

Ο Υποχθόνιος έγινε και πάλι viral πριν από λίγες μέρες. Όχι για κάποιο τραγούδι που κυκλοφόρησε, αλλά για την συνάντηση του με τον Αλέξη Τσίπρα. Ο γνωστός ράπερ βρέθηκε στο Gazzarte παρέα με τον πρωθυπουργό και τον Αλέξη Γεωργούλη. Οι δυο άντρες είχαν μια σύντομη στιχομυθία σχετικά με τη μουσική, αλλά και τα πολιτικά δρώμενα της χώρας.

Ο “Υπό” παραχώρησε συνέντευξη στο OPEN TV και αναφέρθηκε σε όσα είπε με τον ηγέτη του ΣΥΡΙΖΑ. Παράλληλα αποκάλυψε ποιο είναι το αγαπημένο τραγούδι του πρωθυπουργού μας. Τέλος ο γνωστός μουσικός κάλεσε τους νεαρότερους να πάνε στις κάλπες και να μαυρίσουν την ακροδεξιά.

Υποσχθόνιος: Τι είπα με τον Αλέξη Τσίπρα

“Το μαμά είναι οικογενειοκρατία, εσύ δεν είσαι μαμά, είσαι βγαλμένος από καταλήψεις, πορείες και είσαι φτιαγμένος, είσαι για το λαό”, ήταν τα πρώτα λόγια του στον πρωθυπουργό.

“Με ρώτησε για τη μουσική και εγώ του είπα για τα πλάνα μου και χάρηκε. Χαίρεται για εμάς, ακούει τη μουσική μας πάρα πολύ» πρόσθεσε. «Το Περού είναι το δικό μου αγαπημένο τραγούδι όπως και του Αλέξη. Τον πρωθυπουργό τον γνωρίζω από το 3% και χαίρομαι πολύ που αντιλαμβάνεται ο κόσμος το τι άτομο είναι ο Αλέξης Τσίπρας. Είναι καλός, είναι αυτό που φαίνεται”.

“Στη χώρα που γεννήθηκε η Δημοκρατία και λέγεται Ελλάδα δεν μπορεί να υπάρχει ούτε ένας Ναζί. Έχασα από αυτό και τον φίλο μου τον Παύλο Φύσσα”, κατέληξε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments