Πολιτική

Ευρωεκλογές 2019: Το νέο προεκλογικό σποτ του ΣΥΡΙΖΑ – «Μην δεις αυτό το βίντεο»

Ευρωεκλογές 2019: Το νέο προεκλογικό σποτ του ΣΥΡΙΖΑ – «Μην δεις αυτό το βίντεο»
Ευρωεκλογές 2019: Ο ΣΥΡΙΖΑ "προειδοποιεί" τη Νεολαία, "Μη δεις αυτό το βίντεο".

Ευρωεκλογές 2019: Ιδιαίτερα ευφάνταστα είναι τα προεκλογικά σποτ των κομμάτων ενόψει των εκλογών. Μάλιστα εκτός από ευφάνταστα είναι και πρωτότυπα, ενώ πλέον χρησιμοποιούν και την αργκώ της νεολαίας στις περισσότερες περιπτώσεις. Από χτες Πέμπτη, προβάλλεται το διαδικτυακό προεκλογικό σποτ του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ για τις ευρωεκλογές με τίτλο «Μην δεις αυτό το βίντεο!!!». Στο βίντεο διάρκειας μόλις 51 δευτερολέπτων, εναλλάσσονται με μεγάλη ταχύτητα μια σειρά «υποδείξεων» και «απαγορεύσεων».

«Μην ρωτάς πολλά, μην νευριάζεις, μην είσαι διαφορετικός, μην κάνεις παρέες με ξένους, μην μιλάς, μην αντιμιλάς, μην φέρνεις αντιρρήσεις, μην κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις», είναι ενδεικτικά τα «μην» που συγκεντρώνει το νέο διαδικτυακό σποτ του ΣΥΡΙΖΑ.

Δείτε το βίντεο

Νωρίτερα, δόθηκε στη δημοσιότητα, το πέμπτο προεκλογικό τηλεοπτικό σποτ του ΣΥΡΙΖΑ, ενόψει των ευρωεκλογών, με τίτλο «Αποκατάσταση των αδικιών – Έμπρακτη στήριξη στους συνταξιούχους» πρωταγωνιστεί μία συνταξιούχος, ενώ στο βίντεο γίνεται αναδρομή στις μνημονιακές περικοπές των συντάξεων των συντάξεων μέχρι το 2014. «Ούτε θυμάμαι πια πόσες φορές μου έκοψαν τη σύνταξη, δεν το πίστευες πια», λέει η συνταξιούχος και τότε γίνεται ένα… flashback στα έτη των περικοπών των συντάξεων.

«Και μετά ακούω…»: Η πρωταγωνίστρια του σποτ εμφανίζεται χαρούμενη ακούγοντας πάντα στις ειδήσεις τις εξαγγελίες της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, για καμία περικοπή στις συντάξεις, αλλά για κατανομή της 13ης σύνταξης.«Ντάξει λέω, ντάξει», συνεχίζει η ίδια για να συμπληρώσει: «Επιτέλους! Με είχανε καταρημάξει την έρημη».

Το σποτ καταλήγει με το κεντρικό προεκλογικό μήνυμα του ΣΥΡΙΖA: «Ήρθε η ώρα των πολλών».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments