Αθλητισμός

ΕΣΑΚΕ: Απορρίφθηκαν οι προτάσεις του Ολυμπιακού – Ξεκινάνε τα play off

ΕΣΑΚΕ: Απορρίφθηκαν οι προτάσεις του Ολυμπιακού – Ξεκινάνε τα play off
Μετά την συνεδρίαση στα γραφεία του ΕΣΑΚΕ αποφασίστηκε να ξεκινήσουν άμεσα τα play off. Όλες οι ομάδες αντίθετες με τις προτάσεις του Ολυμπιακού.

Μετά από αρκετές ώρες, το ΔΣ του ΕΣΑΚΕ συνεδρίασε και αποφάσισε να μη δεχτεί καμία από τις προτάσεις του Ολυμπιακού. Οι “ερυθρόλευκοι” ήθελαν να ακυρωθεί η 26η αγωνιστική της Basket League και να μη ξεκινήσουν τα play off. Αυτό προκάλεσε την οργή των υπόλοιπων ομάδων. Μάλιστα, ο εκπρόσωπος της ΑΕΚ, Χάρης Κούτας επιτέθηκε στην πλευρά του Ολυμπιακού.

“Σας βαρεθήκαμε, φτάνει! Η διαιτησία δεν είναι το θέμα της ΑΕΚ και αυτό που κάνετε είναι εκβιαστικό. Αν θεωρείτε πως είμαστε μαριονέτες ξεχάστε το”, ήταν τα λόγια του εκπροσώπου της “Βασίλισσας”. Με τα παραπάνω συμφωνούν όλες οι υπόλοιπες ομάδες που θέλουν να ξεκινήσουν άμεσα στα play off.

ΕΣΑΚΕ: Ξεκινάνε τα play off με Έλληνες διαιτητές

Στο θέμα της διαιτησίας που μονοπόλησε το ενδιαφέρον, οι ομάδες τόνισαν πως από τη στιγμή που δεν το προβλέπει ο κανονισμός, δεν γίνεται να έρθουν ξένοι διαιτητές για μια ομάδα. Αυτό θα ήταν άδικο για τους υπόλοιπους. Παράλληλα ο Ολυμπιακός είχε καταθέσει πρόταση μομφής κατά του προέδρου του ΕΣΑΚΕ Βαγγέλη Γαλατσόπουλου, η οποία απορρίφθηκε κατά πλειοψηφία με 13-1.

Μοναδικό αποτέλεσμα που έγινε ξεκάθαρο είναι ότι οι ομάδες στέκονται απέναντι στην πολιτική του Ολυμπιακού ο οποίος σε κάτι παραπάνω από 48 ώρες πρέπει να αποφασίσει το αν θα κατέβει να αγωνιστεί στα πλέι οφ και το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ ή θα υποβιβαστεί στην Α2 και θα τεθεί στο περιθώριο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments