Lifestyle

Manu Chao: Η Κλέλια Ρένεση γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι

Manu Chao: Η Κλέλια Ρένεση γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι
Ο Manu Chao και η Κλέλια Ρένεση έφεραν στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν εδώ και λίγες ώρες η Κλέλια Ρένεση και ο Manu Chao, αφού η πρωταγωνίστρια της σειράς του Alpha «Μην αρχίζεις την μουρμούρα» έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Την αποκάλυψη του χαρμόσυνου γεγονότος έκανε στους διαδικτυακούς του φίλους στο Facebook, ο πατέρας της Κλέλιας και γνωστός γυναικολόγος Ανδρέας. Το ζευγάρι περίμενε πως και πως να γνωρίσει από κοντά τον καρπό του έρωτά του και τώρα δεν μπορεί να σταματήσει να χαμογελά.

H Κλέλια Ρένεση είναι Ελληνίδα ηθοποιός και παρουσιάστρια. Γεννήθηκε στις 8 Φεβρουαρίου 1982 στη Ζάκυνθο. Κατοικεί στην Αθήνα, στο Παγκράτι. Η Ρένεση πήγε στην Ιταλία για να σπουδάσει ιατρική, αλλά παράτησε τις σπουδές της κι επέστρεψε στην Ελλάδα για να ασχοληθεί με τη σόου-μπιζ. Έγινε γνωστή μέσα από ορισμένες σειρές του τηλεοπτικού σταθμού Mega Channel και από την ενασχόλησή της με τα social media, κυρίως λόγω της «εκρηκτικής» εμφάνισής της και της «πληθωρικής», «χυμώδους» παρουσίας της.

Το 2017 συμμετείχε στο μουσικό πρότζεκτ Ti.po.ta με τον Μάνου Τσάο, με τον οποίο αναφερόταν τότε ότι ήταν ζευγάρι,με διάφορα τραγούδια και βίντεο κλιπ. Στο πλαίσιο των Ti.po.ta, συμμετείχε και στο τραγούδι με τίτλο «Anatoli/Ανατολή», μαζί με το γνωστό τραγουδοποιό Σωκράτη Μάλαμα. Αίσθηση, επίσης, είχε δημιουργηθεί όταν είχε ήδη εμφανιστεί να κολυμπά ολόγυμνη στο κλιπ του τραγουδιού των Ti.po.ta «Moonlight Avenue».

Στα τέλη Ιουλίου 2018, όταν η ηθοποιός Δάφνη Λαμπρόγιαννη, που πρωταγωνιστούσε στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά του σταθμού Alpha με τίτλο Μην αρχίζεις τη μουρμούρα, ανακοίνωσε την αποχώρησή της, την αντικατατέστησε από τη νέα σεζόν.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments