Μedia

MasterChef: «Δεν με θέλουν στην τηλεόραση» αποκαλύπτει πρώην παίκτης

MasterChef: «Δεν με θέλουν στην τηλεόραση» αποκαλύπτει πρώην παίκτης
Ένας πρώην παίκτης του MasterChef αποκάλυψε ότι κάποιοι δεν τον θέλουν στην τηλεόραση.

Το MasterChef είναι ένα παιχνίδι με μεγάλη προβολή. Οι παίκτες του γίνονται διάσημοι μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Δεν είναι λίγα τα παραδείγματα που οι διαγωνιζόμενοι άνοιξα το δικό τους μαγαζί ή έγιναν μέλη μιας τηλεοπτικής ομάδας. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ο Άκης Πετρετζίκης που έχει εργαστεί στα media, ενώ έχει γράψει και βιβλία μαγειρικής.

Στο περσινός κύκλο του παιχνιδιού, ο Τιμολέων Διαμαντής ήταν αυτός που ξεχώρισε με το «καλημέρα». Τελικά επιβεβαίωσε τις προσδοκίες και στο τέλος ήταν αυτός που κέρδισε τον τίτλο του Έλληνα MasterChef και φυσικά 50.000 ευρώ. Παρά το γεγονός πως είναι ιδιαίτερα αγαπητός, ο Τιμολέων δεν εργάστηκε ποτέ στην τηλεόραση κάτι που έχει παραξενέψει αρκετούς.

Τα καρφιά του περσινού νικητή

Σε συνέντευξη του, ο Τιμολέων ισχυρίστηκε ότι υπάρχουν κάποιοι που δεν θέλουν να τον δουν να κάνει τηλεοπτική καριέρα. Αναλυτικά τα όσα είπε στο «TV Έθνος».

Σε λίγα 24ωρα θα δούμε τον τελικό του MasterChef. Τι θυμάστε από την περσινή σας διάκριση; Υπάρχει νοσταλγία για όλα όσα έζησα εκείνες τις ημέρες. Όλη αυτή την ωραία πίεση του να έχεις φτάσει στον τελικό, να σε ξέρει όλη η Ελλάδα. Συναισθήματα χαράς από τη μία και ένα μάθημα ζωής από την άλλη, τώρα που πέρασε ένας χρόνος.

Τι εννοείτε «μάθημα ζωής»; Ένας σεφ μου είχε πει τη μία χρονιά θα είσαι ψηλά, την άλλη χαμηλά. Απλώς, από εκεί που μιλάει όλη η Ελλάδα για σένα, ξαφνικά θα μιλάει για κάποιον άλλον και εσύ θα περνάς σε άλλη φάση.

Είχατε δηλώσει ότι κάποιοι φρόντισαν να χαθείτε. Ποιους εννοείτε; Μου έγινε μια ερώτηση ότι έχω χαθεί. Και απάντησα ότι ίσως κάποιος φρόντισε να χαθώ. Δεν ξέρω ονόματα, απλά κάποιοι δεν με ήθελαν στο χώρο της τηλεόρασης και έτσι πλέον δεν είμαι ενεργός στην TV.

Θα θέλατε να κάνετε τηλεόραση; Ναι, με τον δικό μου τρόπο. Αν ήταν κάτι που να ταιριάζει στο προφίλ μου, κάτι που να έχει σχέση με τοπικά προϊόντα και με το ταξίδι και γενικά με την Ελλάδα, θα το έκανα. Όχι απλά να κάνω κάτι για να φαίνομαι. Κάτι που να ταιριάζει σε αυτό που είναι ο Τιμολέων.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Διαβάστε Eπίσης