Αθλητισμός

Σέιν Λάρκιν: Έγραψε ιστορία με ρεκόρ πόντων σε Final Four

Σέιν Λάρκιν: Έγραψε ιστορία με ρεκόρ πόντων σε Final Four
Ο Σέιν Λάρκιν της Εφές με τους 57 πόντους που πέτυχε στην Βιτόρια στα δύο ματς που έπαιξε, πέρασε τον Μάκαντου στην κορυφή των σκόρερ.

Η Εφές δεν κατάφερε να στεφθεί πρωταθλήτρια Ευρώπης, καθώς ηττήθηκε στον τελικό της Euroleague από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Παρόλα αυτά εκπληκτικός ο Σέιν Λάρκιν σε αυτό του τουρνουά, χωρίς πάντως να μπορέσει να δώσει την κούπα της Ευρωλίγκας στην Αναντόλου Εφές.

Βέβαια ο Αμερικάνος γκαρντ πραγματοποίησε ένα εξαιρετικό ρεκόρ με τη φανέλα της ομάδας του Αταμάν. Έφτασε τους 57 πόντους (27 με Φενέρ και 30 με ΤΣΣΚΑ) και έγινε ο παίκτης με τους περισσότερους πόντους σε ένα Final 4, ξεπερνώντας τον Μάκαντου.

Ρεκόρ ασίστ ο Καμπάτσο στην ιστορία των Final Four

Η Ρεάλ Μαδρίτης ήταν καταιγιστική στην τέταρτη περίοδο στο μικρό τελικό του Final Four της Euroleague, επικρατώντας της Φενέρμπαχτσε με 95-74, κατακτώντας έτσι την άτυπη τρίτη θέση της διοργάνωσης.

Αν και αδιάφορο παιχνίδι, οι δυο ομάδες στάθηκαν στο ύψος τους και πρόσφεραν υψηλό θέαμα. Αυτός όμως που ξεχώρισε από την αναμέτρηση ήταν ο Φακούντο Καμπάτσο, ο οποίος κατέρριψε ρεκόρ στην ιστορία των Final Four.

Ο Αργεντινός γκάρντ πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση, μοιράζοντας 15 ασίστ, ξεπερνώντας έτσι τον Τερέλ ΜακΙντάιρ της Σιένα που είχε μοιράσει 12 στο Final 4 του 2008.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments