Πολιτική

Αλέξης Τσίπρας: Η “επίθεση” της θαυμάστριας και το κόκκινο κραγιόν στο μάγουλο (pics)

Αλέξης Τσίπρας: Η “επίθεση” της θαυμάστριας και το κόκκινο κραγιόν στο μάγουλο (pics)
Το σημάδι από το κόκκινο κραγιόν στο μάγουλο του πρωθυπουργού, αποδεικνύει την επίθεση... αγάπης που δέχθηκε ο Αλέξης Τσίπρας κατά την ομιλία του στο Πασαλιμάνι το απόγευμα της Κυριακής.

Ο Αλέξης Τσίπρας βρέθηκε το απόγευμα της Κυριακής στο Πασαλιμάνι και όσοι τον συνάντησαν από κοντά ήταν αρκετά ενθουσιασμένοι, αν κρίνει κανείς από τις φωτογραφίες του πρωθυπουργού. Τρανταχτή απόδειξη το κόκκινο κραγιόν στο μάγουλο του κ. Τσίπρα, το οποίο έμεινε μετά από τετ α τετ με θαυμάστριά του. Ο πρωθυπουργός συνέχισε να χαιρετά τον κόσμο χαμογελαστός, χωρίς να έχει αντιληφθεί το σημάδι από το κόκκινο κραγιόν.

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η Ευρωκίνηση, στις οποίες ο Αλέξης Τσίπρας έχει στο μάγουλο ένα έντονο σημάδι από κόκκινο κραγιόν

Ο Αλέξης Τσίπρας κατά την ομιλία του στο Πασαλιμάνι έθεσε το βασικό δίλημμα των εκλογών πογραμμίζοντας ότι οι πολίτες θα αποφασίσουν “αν θα διατηρηθούν τα φιλολαϊκά μέτρα και αν την επόμενη χρονιά θα δοθεί η 13η σύνταξη, ή εάν τα φιλολαϊκά μέτρα θα καταργηθούν”. Από τον Πειραιά όπου όπως ανέφερε εφαρμόζεται ένα πείραμα μεταδημοκρατίας, ο κ. Τσίπρας εμφανίστηκε αισιόδοξος για την επόμενη Κυριακή, λέγοντας ότι το ρεύμα νίκης γίνεται αισθητό παντού και “η Ελλάδα ανασαίνει ξανά αυτές τις μέρες. Οι πολλοί είναι εδώ. Εδώ στην «πολιτεία που ορκίζεται στο ψωμί και τη γροθιά της» (Ρίτσος), και παίρνουν ξανά τις ζωές στα χέρια τους.

Ο κ. Τσίπρας μίλησε για το πείραμα μεταδημοκρατίας που εφαρμόζεται στον Πειραιά. Όσο το παλιό πολιτικό σύστημα βλέπει ότι το σχέδιο της παλινόρθωσης που έστησε από την πρώτη στιγμή δεν επιβεβαιώνεται χάνουν την ψυχραιμία τους, είπε ο κ. Τσίπρας και πρόσθεσε ότι “το ρεύμα νίκης σε όλη την χώρα φανερώνει ότι δεν αρκούν τα λεφτά και τα μέσα πρέπει για να κερδίσει κανείς τις εκλογές, πρέπει να έχεις σχέδιο και όραμα και να μην τρομάζεις τον λαό κάθε φορά που εμφανίζεσαι”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments