Ειδήσεις

ΑΕΚ: Παλεύει για Ντιένγκ

ΑΕΚ: Παλεύει για Ντιένγκ
Η ΑΕΚ εξακολουθεί να προσπαθεί την περίπτωση του Αλιού Ντιένγκ.

Ο Αλιού Ντιένγκ είναι σαφές πως αποτελεί το στόχο που στην ΑΕΚ έχουν ξεχωρίσει για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής. Ο 21χρονος μεσοαμυντικός από το Μάλι αρέσει πολύ στους ανθρώπους της ομάδας και έχει εγκριθεί από τον Μανόλο Χιμένεθ, ενώ ο Νίκος Λυμπερόπουλος έχει ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με τον παίκτη που θέλει να πάρει μεταγραφή και έχει εκφράσει την επιθυμία να μετακομίσει στην «Ένωση».

Το πρόβλημα, για την ώρα, έγκειται στις επαφές με την Αλζέρ, καθώς η ομάδα της Αλγερίας βρίσκεται σε διαρκείς αλλαγές στη δομή της και επικρατεί ένα μικρό… χάος. Η πρώτη πρόταση της ΑΕΚ για τον Ντιένγκ είχε απορριφθεί, με τις αξιώσεις της Αλζέρ να φτάνουν το 1 εκατ. ευρώ, αλλά είναι μάλλον ξεκάθαρο πως αυτά τα χρήματα δεν θα τα βρουν από πουθενά.

Οι «κιτρινόμαυροι» συνεχίζουν να δουλεύουν την υπόθεση, έχοντας σύμμαχο το χρόνο και στα υπόψη αρκετές εναλλακτικές λύσεις.

Παράλληλα, στην ΑΕΚ προχωρούν και την υπόθεση του Όγκνιεν Βράνιες. Ο Βόσνιος αμυντικός έχει εκφράσει την επιθυμία να επιστρέψει, ενώ και η «Ένωση» θεωρεί πως μια τέτοια προσθήκη θα ισχυροποιήσει πολύ την αμυντική της γραμμή.

Όσο για την Άντερλεχτ, που έμεινε εκτός Ευρώπης, επίκεινται σημαντικές αλλαγές εν όψει της νέας σεζόν μετά και την απόκτηση του Βενσάν Κομπανί σε ρόλο παίκτη προπονητή. Ο Βράνιες δεν είναι στα πλάνα της και δεν είναι καθόλου αρνητική στο ενδεχόμενο να τον παραχωρήσει.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments