Αθλητισμός

ΟΦΗ – Πλατανιάς: 3 – 2

ΟΦΗ – Πλατανιάς: 3 – 2
ΟΦΗ - Πλατανιάς: Με γκολ του Ναμπί στο 96' ο ΟΦΗ κέρδισε τον Πλατανιά με 3-2.

ΟΦΗ – Πλατανιάς: Με γκολ του Ναμπί στο 96′ ο ΟΦΗ κέρδισε τον Πλατανιά με 3-2 και ανανέωσε το εισιτήριο του στην Super League. Σε ένα πραγματικά απίστευτο θρίλερ, που όμοιό του δεν έχει γίνει εδώ και πολλά χρόνια, με την μία ανατροπή να διαδέχεται την άλλη, ο ΟΦΗ πέτυχε τεράστια νίκη με 3-2 επί του Πλατανιά, στον δεύτερο αγώνα μπαράζ των δύο ομάδων που διεξήχθη στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης και πανηγύρισε την παραμονή του στη Super League, ενώ οι Χανιώτες θα συνεχίσουν και την επόμενη σεζόν στην Super League 2.

Και οι δύο ομάδες πάλεψαν  για το ένα και μοναδικό εισιτήριο στη μεγάλη κατηγορία. Κι εν τέλει ο σύλλογος των Χανίων θα εκπροσωπήσει το νησί τη σεζόν 2019-20 στην ανανεωμένη Superleague που θα πραγματοποιηθεί με 14 ομάδες. Η αναμέτρηση πάντως άρχισε με λάθος σφύριγμα του διεθνούς διαιτητή Κομίνη.  Ο ρέφερι από την Ημαθία μόλις στο 9′ καταλόγισε πέναλτι υπέρ του ΟΦΗ σε πέσιμο του Σασί μολονότι προηγουμένως ο Ποζατζίδης είχε απομακρύνει ξεκάθαρα την μπάλα. Ο ιδιαίτερα μαχητικός Πλατανιάς δεν τα παράτησε βγάζοντας αντίδραση στο γήπεδο και στο 42′ ο Τσαμούρης με καταπληκτικό βολέ μέσα από την περιοχή ισοφάρισε (1-1).

Ο ΟΦΗ  ξαπαπήρε προβάδισμα παραμονής στη Λίγκα όταν ο Γιακουμάκης έδωσε προβάδισμα με γκολ στο 69′ (2-1). Παράλληλα, όμως άφησε την ομάδα του με δέκα παίκτες διότι… ξέχασε πως είχε δεχτεί κίτρινη κάρτα και βγάζοντας την φανέλα του στους πανηγυρισμούς αποβλήθηκε. Ο Μπιανκόνι πάντως σε μια ακόμη πιο απερίσκεπτη ενέργεια στο 75′ χτύπησε αντίπαλο και αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη από τον διαιτητή Κομίνη. Κι εκεί που όλα έδειχναν ότι ο ΟΦΗ βρισκόταν αγκαλιά με την Superleague, ο Πλατανιάς πάγωσε το Γεντί Κουλέ όταν στο 91′ ο Παπανικολάου ισοφάρισε σε 2-2. Ο ΟΦΗ όμως στο 96′ έκανε την ολική επαναφορά με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ναμπί, ο οποίος έγινε ο ήρωας της βραδιάς για την ομάδα του Ηρακλείου.

ΟΦΗ (Χάιμε Βέρα): Σωτηρίου, Μπράουν, Παπάζογλου, Νάστος, Κοροβέσης, Μεγιάδο, Σακόρ (58′) Ναμπί, Βαζ, Νέιρα, Φερέιρα (58′ Ντίνας), Σασί.

Πλατανιάς: (Γιάννης Τάτσης): Γκολζ, Ουές, Ρουσσάκης, Κόρτσαμ, Τσαμούρης, Ποζατζίδης (73′ Λουκίνας), Μποσέτι, Καραγκούνης, Νίλι, Παπανικολάου, Μπιανκόνι.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments