Video

Survivor: Αποχώρησε η Ρία – Οι τελευταίες εξελίξεις για την υγεία του Χικμέτ (vids)

Survivor: Αποχώρησε η Ρία – Οι τελευταίες εξελίξεις για την υγεία του Χικμέτ (vids)
Το Συμβούλιο του Νησιού στο Survivor ξεκίνησε με τον Σάκη Τανιμανίδη να κάνει αναφορά στην εξέλιξη της υγείας του Τούρκου παίκτη.

Ακόμη ένα αγώνισμα με νέο σημαντικό έπαθλο φαγητό περίμενε την Άσπρη και Μαύρη ομάδα του Survivor στο επεισόδιο της Τρίτης. Το έπαθλο ήταν λαχματζούν και αναψυκτικό, οπότε ήταν λογικό οι δύο ομάδες να τα δώσουν όλα. Οι δύο ομάδες ήταν πολύ κοντά στο σκορ, όμως ο Παναγιώτης κατάφερε να κερδίσει τον Μπόρα και να φέρει το πολυπόθητο 10 στην ομάδα του.

Λίγο πριν την έναρξη του αγωνίσματος του Survivor για το έπαθλο, εκτυλίχθηκε ένας έντονος διαπληκτισμός μεταξύ Κατερίνας Δαλάκα και Ρίας. Οι δυο παίκτριες λογομάχησαν με αφορμή την ατάκα της Ρίας, η οποία δήλωσε ότι περιμένει να βρεθεί αντιμέτωπη με την Κατερίνα. Τότε, η Κατερίνα Δαλάκα της είπε ότι την επιλέγει η Δήμητρα πάντοτε, με τη Ρία να απορεί και την Κατερίνα να της λέει ότι παίζει με τη Σεντά αντίπαλο.

Στο συμβούλιο ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε ότι ο Χικμέτ βρίσκεται ακόμη στο νοσοκομείο και θα γνωρίζει την επόμενη εβδομάδα εάν θα επιστρέψει στο παιχνίδι καθώς ο τραυματισμός του είναι σοβαρός.

Στο συμβούλιο του νησιού, υποψήφιες προς αποχώρηση ήταν η Αφροδίτη Σκαφίδα και η Ρία Κολοβού.

Το τηλεοπτικό κοινό αποφάσισε πως η παίκτρια που έπρεπε να αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο ήταν η Ρία. Η παίκτρια βουρκωμένη αλλά με το χαρακτηριστικό της μεγάλο χαμόγελο να μην φεύγει από τα χείλη της, αγκάλιασε τους συμπαίκτες της και αφού τους χαιρέτησε έναν-έναν πήρε τη δάδα της και αποχώρησε από το συμβούλιο του νησιού και το Survivor, «χαρούμενη και γεμάτη» όπως ανέφερε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments