Αθλητισμός

ΑΕΚ: Αποσύρεται για Αραούχο, πλησιάζει σε Βράνιες

ΑΕΚ: Αποσύρεται για Αραούχο, πλησιάζει σε Βράνιες
Ο Σέρχιο Αραούχο δε φαίνεται να απασχολεί πλέον την ΑΕΚ, σε αντίθεση με τον Όγκνιεν Βράνιες για τον οποίο συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις.

Η ΑΕΚ βρίσκεται σε αναζήτηση ενός επιθετικού που θα κάνει τη διαφορά την επόμενη σεζόν και αναμφίβολα ένας από τους παίκτες που αρέσει και ενδιαφέρει την Ένωση είναι ο Σέρχιο Αραούχο. Το όνομα του Αργεντινού φορ εμπλέκεται σχεδόν καθημερινά με την ΑΕΚ και πράγματι οι κιτρινόμαυροι ασχολήθηκαν με την περίπτωση του, ρωτώντας τη Λας Πάλμας για τις προθέσεις της.

Η ισπανική ομάδα έχει υπερβολικές απαιτήσεις όμως και οι άνθρωποι της ΑΕΚ δεν σκοπεύουν να ασχοληθούν περισσότερο με τον Αραούχο, καθώς η διαφορά είναι τεράστια. Έτσι η ΑΕΚ έχει ουσιαστικά αποσυρθεί από την υπόθεση τουλάχιστον προς το παρόν και έχει στρέψει άλλου το ενδιαφέρον της, αναφορικά με την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής.

Από την άλλη η Ένωση «τρέχει» την υπόθεση Βράνιες και αναμένεται να συναντηθεί με την Άντερλεχτ για να λύσουν την οικονομική διαφορά που έχει προκύψει. Η διαφορά φέρεται να είναι κοντά στις 200.000 ευρώ όμως μπορεί να καμφθεί και ο Βόσνιος να επιστρέψει στην ΑΕΚ το καλοκαίρι.

Ο Βράνιες έχει εκφράσει πολλές φορές την επιθυμία του να επιστρέψει στην ΑΕΚ, ενώ αυτή τη στιγμή φαίνεται πως δεν υπάρχει άλλη πρόταση για τον παίκτη πέρα απ’ αυτή της ΑΕΚ. Στην Ένωση εκφράζουν την αισιοδοξία τους πως όλα θα κυλήσουν ομαλά και ο Βόσνιος θα γυρίσει στην Ελλάδα για να φορέσει και πάλι τη φανέλα της ομάδας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments