Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Επιμένουν για Μπεργκ οι Πειραιώτες

Ολυμπιακός: Επιμένουν για Μπεργκ οι Πειραιώτες
Ο Ολυμπιακός δεν έχει παρατήσει την προσπάθεια για την απόκτηση του Μάρκους Μπεργκ.

Ο Ολυμπιακός θέλει να προσθέσει στο ρόστερ του έναν επιθετικό με μεγάλη άνεση στο σκοράρισμα. Αν αυτός ξέρει και την Ελληνική πραγματικότητα τότε τα πράγματα είναι ακόμα καλύτερα και η περίπτωση του είναι ακόμα πιο ελκυστική. Οι “ερυθρόλευκοι” φέρονται να έχουν βρει τον εκλεκτό τους στο πρόσωπο του Μάρκους Μπεργκ. Ο πρώην σέντερ φορ του Παναθηναϊκού έχει μείνει ελεύθερος και δεν είναι αρνητικός να επιστρέψει στη χώρα μας.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο παίκτης αποτελεί προσωπική επιλογή του Βαγγέλη Μαρινάκη. Μάλιστα, παρά την οικονομική διαφορά που υπήρξε στις αρχικές επαφές, ο ηγέτης του Ολυμπιακού ετοιμάζεται να κάνει ρελάνς προκειμένου να φέρει στον Πειραιά τον διεθνή Σουηδό σέντερ φορ. Αυτό υποστηρίζει το δημοσίευμα της ιστοσελίδας sportime.gr.

Πάντα στο κάδρο για Ολυμπιακό ο Μπέργκ

“Ο έμπειρος Σουηδός ποδοσφαιριστής μένει ελεύθερος και οι Πειραιώτες έχουν κάνει τις απαραίτητες επαφές με τον παίκτη. Έμαθαν τις οικονομικές του απαιτήσεις και γενικότερα τι θέλει ο ίδιος και έκαναν την αντιπρότασή τους οι «ερυθρόλευκοι». Αυτή τη στιγμή υπάρχει μία διαφορά ανάμεσα στις δύο πλευρές, όσον αφορά τη χρονική διάρκεια του συμβολαίου, αλλά και το οικονομικό κομμάτι.  Διαφορές όμως οι οποίες δεν είναι απαγορευτικές και από τη στιγμή που υπάρχει ανοιχτή επικοινωνία τα πάντα είναι πιθανά, όσον αφορά τη συγκεκριμένη περίπτωση.

Στο λιμάνι θέλουν να πιέσουν, για να τον κάνουν δικό τους και αναμένεται σύντομα να κάνουν νέα κίνηση, φέρνοντας εξελίξεις αναφορικά με την επιστροφή του ή μη στην χώρα μας, μετά τη θητεία που είχε στον Παναθηναϊκό”, αναφέρει το δημοσίευμα του sportime.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments