Πολιτική

Εκλογές 2019: “Ο λαός να κάνει την επιλογή που θα δυναμώσει τη φωνή του”, δήλωσε ο Δημήτρης Κουτσούμπας

Εκλογές 2019: “Ο λαός να κάνει την επιλογή που θα δυναμώσει τη φωνή του”, δήλωσε ο Δημήτρης Κουτσούμπας
Εκλογές 2019: Ο γενικός γραμματέας της Κ.Ε του ΚΚΕ άσκησε νωρίτερα το εκλογικό του δικαίωμα στη Νέα Ιωνία.

Εκλογές 2019: Το εκλογικό του δικαίωμα άσκησε το πρωί της Κυριακής ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας. Ο κ. Κουτσούμπας ψήφισε στη Νέα Ιωνία, στο 2ο Γυμνάσιο, επισημαίνοντας ότι ο λαός θα πρέπει να κάνει την επιλογή η οποία θα δυναμώσει τη φωνή του.

Συγκεκριμένα, ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ δήλωσε τα εξής, εξερχόμενος από το εκλογικό τμήμα:«Ελπίζουμε σήμερα ο ελληνικός λαός να κάνει την επιλογή που θα τον βοηθήσει να δυναμώσει τη δική του φωνή παντού και σε τοπικό επίπεδο, στους δήμους και σε περιφερειακό και πανελλαδικό, αλλά και πανευρωπαϊκό επίπεδο. Καλή δύναμη σε όλους και όλες”.

Τον Δημήτρη Κουτσούμπα συνόδευσαν στην κάλπη στελέχη και υποψήφιοι του ΚΚΕ. Συγκεκριμένα, στο πλευρό του γενικού γραμματέα ήταν ο Κώστας Κατιμερτζόγλου, υποψήφιος δήμαρχος Νέας Ιωνίας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής, η Λουίζα Ράζου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφια ευρωβουλευτής.

Παράλληλα, στη Νέα Ιωνία ήταν και ο Γιάννης Μανουσογιαννάκης, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Αττικής με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments