Πολιτική

Εκλογές 2019: Ψήφισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης – Στο πλάι του ο γιος του

Εκλογές 2019: Ψήφισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης – Στο πλάι του ο γιος του
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στις εκλογές 2019. Για πρώτη φορά ψήφισε ο 21χρονος γιος του Κωνσταντίνος. "Θα ξημερώσει μια νέα, φωτεινή μέρα για την πατρίδα μας", δήλωσε.

Εκλογές 2019: Υπό τις επευφημίες πολιτών που είχαν συγκεντρωθεί έξω από το σχολικό συγκρότημα της οδού Λεβίδου στην Κηφισιά μπήκε στο εκλογικό τμήμα για να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης. Προηγουμένως ανταποκρίθηκε χαμογελαστός στα αιτήματα για σέλφι.

Ο Μητσοτάκης μπήκε στο εκλογικό τμήμα συνοδευόμενος από τον γιο του Κωνσταντίνο, ο οποίος είναι νέος ψηφοφόρος. Ο νεαρός Κωνσταντίνος Μητσοτάκης περίμενε υπομονετικά να ψηφίσει πρώτος ο πατέρας του.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης χαιρέτισε τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής, ενώ δεν αρνήθηκε να φωτογραφηθεί με όσους του το ζήτησαν και μέσα στο εκλογικό τμήμα. Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ήταν χαμογελαστός και χαλαρός.

«Σήμερα είναι μια πολύ ομορφη μέρα για τη Δημοκρατία μας. Χαίρομαι που βλέπω μεγάλη συμμετοχή. Θέλω να ευχαριστήσω τους δικαστικούς αντιπροσώπους που υποστηρίζουν τη διαδικασία. Δεν έχουμε να πούμε πολλά σήμερα. Εμείς τα έχουμε πει όλα, σήμερα ο λόγος περνάει στους πολίτες.

Εμπιστεύομαι την κρίση τους και πιστεύω αύριο θα ξημερώσει μια νέα φωτεινή μέρα για την πατρίδα μας. Καλή ψήφο» ήταν η σύντομη δήλωση του κ. Μητσοτάκη, προς τους δημοσιογράφους, που σε ερώτηση για το αν το αποτέλεσμα θα πυροδοτήσει πολιτικές εξελίξεις, είπε με νόημα: “Τα υπόλοιπα θα τα πούμε το βράδυ”. Τον κ. Μητσοτάκη συνόδευε ο τομεάρχης Εξωτερικών της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κουμουτσάκος.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments