Αθλητισμός

Καρίμ Ανσαριφάρντ: Στο στόχαστρο της Ρεϊντζερς

Καρίμ Ανσαριφάρντ: Στο στόχαστρο της Ρεϊντζερς
Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ βρίσκεται στη λίστα του Στίβεν Τζέραρντ στην Ρεϊντζέρς.

Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ είναι ένας από τους καλύτερους επιθετικούς που έχουν αγωνιστεί στη χώρα μας τα τελευταία χρόνια. Παρά το γεγονός πως είχε αποδείξει ότι είναι ικανό φορ δεν κέρδισε τον Πέδρο Μαρτίνς. Ο Ιρανός φορ δεν κατάφερε να βρει μια καλή πρόταση και τελικά κατέληξε στη Νότιγχαμ Φόρεστ με τη μορφή δανεισμού. Ο έμπειρος φορ δεν κατάφερε να προσαρμοστεί στο νησί και όπως όλα δείχνουν θα επιστρέψει στον Ολυμπιακό.

Μπορεί οι “ερυθρόλευκοι” να ψάχνουν επιθετικό,αλλά ο Πορτογάλος τεχνικός δεν έχει διάθεση να δώσει μια ευκαιρία στον έμπειρο ποδοσφαιριστή. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η επιστροφή του στο λιμάνι θα είναι προσωρινή. Ο Ιρανός δεν υπολογίζεται και αναμένεται να πουληθεί σε κάποια ομάδα. Αρκετοί σύλλογοι από Γερμανία και Τουρκία παρακολουθούν την περίπτωση του.

Στόχος του Τζέραντ ο Καρίμ

Σύμφωνα με Βρετανικά δημοσιεύματα η Ρεϊντζερς παρακολουθεί τις εξελίξεις και δεν αποκλείεται να πραγματοποιήσει επίσημη πρόταση για την απόκτηση του. Ο Καρίμ αποτελεί προσωπική επιλογή του Στίβεν Τζέραρντ που βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας. Θυμίζουμε ότι ο έμπειρος επιθετικός έχει άλλον ένα χρόνο συμβόλαιο κάτι που σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός θα πρέπει να τον παραχωρήσει αυτό το καλοκαίρι.

Ο μεγάλος στόχος για την γραμμή κρούσης  του Ολυμπιακού δεν είναι άλλος από τον Μάρκους Μπέργκ. Ο Σουηδός στράικερ βρίσκεται σε επαφές με τον Ολυμπιακό και σύμφωνα με το «Εθνοσπορ» οι δυο πλευρές βρίσκονται μια ανάσα από την επίτευξη συμφωνίας. Ο 32χρονος ζητούσε κλειστό τριετές συμβόλαιο και όπως όλα δείχνουν οι Πειραιώτες θα του το προσφέρουν. Όσο για τις απολαβές τους, αυτές αναμένεται να είναι λίγο πάνω από από το 1.5 εκατομμύρια ευρώ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments