Lifestyle

Εκλογές 2019: Οι καλλονές της κάλπης

Εκλογές 2019: Οι καλλονές της κάλπης
Οι φετινές εκλογές 2019 είχαν μερικές από τις πιο όμορφες παρουσίες που έχουμε δει στην πολιτική σκηνή της χώρας.

Οι εκλογές 2019 ανήκουν στο παρελθόν. Τουλάχιστον μέχρι να έχουμε επίσημη ανακοίνωση για τις Εθνικές εκλογές που προανήγγειλε ο Αλέξης Τσίπρας. Σε αυτή την εκλογική μάχη είδαμε πολλούς υποψηφίους. Μερικές από αυτούς είναι από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες που έχω δει τα τελευταία χρόνια στην πολιτική σκηνή της χώρας.

Αννα Ζαχαριάδου

Γεννημένη στο Μαρούσι έθεσε επίσης υποψηφιότητα με τον υποψήφιο δήμαρχο Θοδωρή Αμπατζόγλου, ο οποίος έχει τη στήριξη της Νέα Δημοκρατίας. Είναι πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Αμαρουσίου, Αννα Ζαχαριάδου, που αποφάσισε να κατέβει στις ερχόμενες εκλογές με τον συνδυασμό «Νέα Εποχή». Η 25χρονη Αννα εργάζεται ως ιδιωτική υπάλληλος σε αεροπορική εταιρεία, είναι πολιτικός επιστήμονας, ενώ αυτή την περίοδο βρίσκεται πολύ συχνά στο Βερολίνο για τις μεταπτυχιακές της σπουδές.

Ειρήνη Κολιδά

Έγινε γνωστή από την παρουσία της στο πρώτο Survivor του ΣΚΑΪ. Κατοικεί στο Κορωπί και έχει δηλώσει στο παρελθόν πως θα την ενδιέφερε η ενασχόλησή της µε τα κοινά. Έτσι, πήρε την απόφαση να κατέβει υποψήφια στο πλευρό του δηµάρχου Κρωπίας, ∆ηµήτρη Κιούση, µε τον συνδυασµό «Κορωπί – Νέο Ξεκίνηµα».

Δήμητρα Κουρεμένου-Γαλάνη

Η εντυπωσιακή μελαχρινή, Δήμητρα Κουρεμένου-Γαλάνη ήταν υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό «Πρώτα ο Ανθρωπος», στις φετινές δημοτικές εκλογές στον Δήμο Πύλης Τρικάλων.

Ελευθερία Βλάχου

Η νεαρή Ελευθερία Βλάχου είναι φοιτήτρια του τμήματος εκπαιδευτικών πολιτικών μηχανικών της ΑΣΠΑΙΤΕ και ήδη απόφοιτη σχολής δημοσιογραφίας. Ήταν πάντα πολύ κοινωνική και όσοι την ξέρουν καλά της έλεγαν να ασχοληθεί με την πολιτική, αφού έχει άποψη και δεν φοβάται να την πει.

Πηνελόπη Αντωνίου

Είναι υποψήφια με τον συνδυασμό «Μαζί» της Κατερίνας Νοτοπούλου.

Αιμιλία Σαββάτη

Είναι υποψήφια με τον συνδυασμό «Θεσσαλονίκη Θετικά» του Μάκη Κυριζίδη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments