Αθλητισμός

Φερνάντο Βαρέλα: “Έμεινα στον ΠΑΟΚ γιατί έκλαιγαν οι γιοι μου”

Φερνάντο Βαρέλα: “Έμεινα στον ΠΑΟΚ γιατί έκλαιγαν οι γιοι μου”
Ο Φερνάντο Βαρέλα μέσω ενός ποστ στο Instagram εξήγησε τους... τρεις λόγους που τον έκαναν να μείνει στον ΠΑΟΚ. Ήταν οι τρεις γιοι του.

Ο ΠΑΟΚ πέτυχε τη μεγάλη ανατροπή και θα κρατήσει τον Φερνάντο Βαρέλα στη Θεσσαλονίκη, τουλάχιστον για τα επόμενα τρία χρόνια. Ωστόσο, πέρα από το δεσμό που έχει αναπτυχθεί μεταξύ των “ασπρόμαυρων” και του καλύτερού τους στόπερ, φαίνεται πως στην απόφασή του 31χρονου έπαιξαν καταλυτικό ρόλο τα παιδιά του.

Μέσω Instagram ο Φερνάντο Βαρέλα παραδέχθηκε πως τα τρία αγόρια του τον έπεισαν να συνεχίσει να φορά την ασπρόμαυρη φανέλα. Συγκεκριμένα, ο αμυντικός από το Πράσινο Ακρωτήρι “ανέβασε” μία φωτογραφία των γιο του και έγραψε:

“Αυτά τα τρία αγόρια άλλαξαν τη γνώμη μου. Έκλαιγαν σήμερα, ήταν κάτι που δεν είχα δει ποτέ στη ζωή μου και εγώ κάνω τα πάντα για την οικογένειά μου”.

Δείτε το ποστ:

Σαββίδης για Βαρέλα: Βιαστήκατε να πανηγυρίσετε

Το απόγευμα της Δευτέρας (27/5) έγινε γνωστό ότι ο ΠΑΟΚ τα βρήκε σε όλα με την πλευρά του Βαρέλα για να ανανεωθεί η συνεργασία τους.

Λίγη ώρα μετά την ανατροπή δεδομένων στην υπόθεση ο Γιώργος Σαββίδης έστειλε το δικό του μήνυμα. Το μέλος του Δ.Σ. ανέβασε μία φωτογραφία με τους Βαρέλα και Βιεϊρίνια γράφοντας: “Βιαστήκατε να πανηγυρίσετε παιδιά”.

Χθες το απόγευμα, ο Βαρέλα βρέθηκε στα γραφεία, εκεί που μετά από συζητήσεις που κράτησαν περίπου δυο ώρες, συμφώνησε να υπογράψει το τριετές συμβόλαιο που του είχε προταθεί. Στον Αφρικανό μεταφέρθηκε πως η διάθεση της οικογένειας Σαββίδη παρέμεινε θετική παρά την κατάληξη των τελευταίων συζητήσεων και πλέον αυτό που μένει δεν είναι άλλο από τις επίσημες ανακοινώσεις.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments