Αυτοδιοίκηση

Περιφερειακές εκλογές 2019: «Ναι» στον Πατούλη για debate λέει η Ρένα Δούρου

Περιφερειακές εκλογές 2019: «Ναι» στον Πατούλη για debate λέει η Ρένα Δούρου
Η Ρένα Δούρου απάντησε θετικά στο... κάλεσμα του Γιώργου Πατούλη για τηλεοπτικό debate.

Θετικά απάντησε η Ρένα Δούρου στην πρόταση που της απηύθυνε τη Δευτέρα, ο Γιώργος Πατούλης για τηλεοπτικό debate ενόψει του δεύτερου γύρου των Περιφερειακών εκλογών την Κυριακή. Η Περιφερειάρχης, σε ανακοίνωση του συνδυασμού της «Δύναμη Ζωής» αποδέχεται την πρόταση του συνυποψηφίου της, τονίζοντας ότι «το δικαίωμα της ενημέρωσης των πολιτών αποτελεί συστατικό στοιχείο για τη δημοκρατική λειτουργία της Πολιτείας».

Στην ανακοίνωση, η κυρία Δούρου επισημαίνει ότι οι δύο υποψήφιοι για την Περιφέρεια Αττικής «θα απαντήσουν σε κάθε ερώτηση των πολιτών σχετικά με τις προγραμματικές θέσεις και τα κρίσιμα διακυβεύματα για το παρόν και το μέλλον της Αττικής, όπως άλλωστε έπραξαν ήδη, απουσιάζοντος αρκετές φορές του κ. Πατούλη.

Την τελευταία μάλιστα φορά υπαναχώρησε, παρότι είχε προσκληθεί δημόσια από την Περιφερειάρχη σε διαδικτυακό debate, είχε αποδεχθεί αρχικά και μετά ανακάλεσε, επιλέγοντας την “ασφάλεια” των γραπτών ανακοινώσεων».

Τέλος, η Ρένα Δούρου αναφέρει ότι η δημόσια αντιπαράθεση μεταξύ των δύο μπορεί «να λάβει και τη μορφή θεματικών debates, είτε στην τηλεόραση είτε, αδιαμεσολάβητα, στο Διαδίκτυο, προκειμένου οι πολίτες να ενημερωθούν πλήρως για τα κρίσιμα ζητήματα (διαχείρισης απορριμμάτων, υποδομές, κοινωνική προστασία) καθώς και τις προτάσεις για το μέλλον της Αττικής».

«Γιατί η ενημέρωση των πολιτών είναι προϋπόθεση Δημοκρατίας, πέρα και πάνω από μικροπαραταξιακά “πυροτεχνήματα” και κινήσεις εντυπωσιασμού» καταλήγει η ανακοίνωση.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments