Video

Σήλια Δραγούνη: Η εξομολόγηση της στην Ελεονώρα Μελέτη (vid)

Σήλια Δραγούνη: Η εξομολόγηση της στην Ελεονώρα Μελέτη (vid)
Η Σήλια Δραγούνη κάνει μια συγκλονιστική εξομολόγηση στην Ελεονώρα Μελέτη και την εκπομπή «Μετά τα Μεσάνυχτα».

Απόψε λίγο «Μετά τα μεσάνυχτα», η Ελεονώρα Μελέτη υποδέχεται τη γνωστή σχεδιάστρια Σήλια Δραγούνη, η οποία μίλησε για όλους και για όλα. Γιατί ένιωθε «ιδιαίτερο παιδί»; Ποιες ανησυχίες της προκάλεσαν διατροφικές διαταραχές; Πώς άλλαξε η ζωή της όταν λίγο μετά τον ερχομό του μονάκριβου γιου της διαγνώστηκε με σκλήρυνση κατά πλάκας; Η Σήλια Δραγούνη αναφέρεται, επίσης, στον γάμο της με τον Δημήτρη Αργυρόπουλο αλλά και στις σχέσεις που διατηρεί με την πρώην σύζυγό του Μαρία Μπακοδήμου.

Σήλια Δραγούνη

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε Καλές Τέχνες στο Chelsea College of Arts στο Λονδίνο και Σχέδιο Μόδας στο Parsons School of Design στο Παρίσι. Παρά τις σπουδές στη ζωγραφική και τη γλυπτική, η Σήλια Δραγούνη στράφηκε τελικά στο χώρο της μόδας.

Έπειτα από μαθητεία 2 ετών στον οίκο της Sonia Rykel, η newcomer σχεδιάστρια αποφασίζει να δοκιμάσει τις δυνάμεις της κάνοντας ένα μεγάλο διθνικό βήμα. Παρουσιάζει τη συλλογή της σε σόου για νέους σχεδιαστές στο Πεκίνο και κλέβει τις εντυπώσεις. Ο ρομαντισμός και η παιδικότητα, σε συνδυασμό με το νεοελληνικό στιλ της, αποσπούν διθυραμβικές κριτικές δίνοντάς της την ευκαιρία να ανοίξει το πρώτο της κατάστημα «Celia D» στην ασιατική πρωτεύουσα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments