Ζώδια

Ζώδια: Η συμβουλή της ημέρας (29/5/19)

Ζώδια: Η συμβουλή της ημέρας (29/5/19)
Η συμβουλή της ημέρας για όλα τα ζώδια σήμερα, Τετάρτη (29/5/19). Δείτε τι επιφυλάσσει η μέρα για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Ζώδια: Η συμβουλή της ημέρας (29/5/19).  ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4): Κριέ, μην αφήσεις σήμερα κανένα/καμία να νομίζει πως έχεις χρόνο για νʼ ασχολείσαι με τα παράπονα του/της! Η μέρα ανήκει σʼ εσένα και μόνο! Σύμφωνοι; ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5): Ταύρε, επειδή σήμερα θα είναι αρκετά δύσκολο να ελέγξεις τα νεύρα σου και είναι μεγάλη η πιθανότητα να ξεσπάσεις σε λάθος ανθρώπους, περιόρισε όσο μπορείς τα λόγια και αφοσιώσου στη ρουτίνα σου!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6): Οι σχέσεις με τους οικείους σου (οικογένεια, σύντροφος, φίλοι) είναι τόσο φορτισμένη που προκαλούνται ηλεκτρικές εκκενώσεις μόνο με το βλέμμα σας. Πρόσεχε! ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7): Συνειδητοποιείς μέρα με την ημέρα πως το μεγάλο άλμα προς την απελευθέρωση (από τον έλεγχο των δικών σου ή τις απαιτήσεις του/της συντρόφου σου) δεν ήταν να ανοίξεις την πόρτα του κλουβιού, αλλά να κάνεις το πρώτο δειλό βήμα έξω από αυτό. Πότε; Σήμερα ίσως;

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8): Το μυαλό σου δεν είναι ο καλύτερος σύμμαχος σήμερα. Να θυμάσαι πως αν θέλεις πάντα θα βρίσκεις δικαιολογίες για να καθυστερείς να εκφράσεις αυτά που αισθάνεσαι (είτε για να απορρίψεις κάποιες προτάσεις/ανθρώπους, είτε για να τις/τους ανοίξεις την αγκαλιά σου). Όμως να θυμάσαι επίσης πως όσο καθυστερείς βασανίζεσαι κι εσύ εξίσου. ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9): Παρθένε, τελικά είναι ανέκδοτο μερικοί/ες εκεί έξω. Κατηγορούν εσένα για ρεαλιστή/ρεαλίστρια και υπερβολικά λογικό/η, όμως τελικά εσύ ζεις με περισσότερο πάθος απʼ αυτούς/ες… Και να φανταστείς πως κάποτε τους/τις έβρισκες και ερωτεύσιμους/ες!

Ζώδια: Η συμβουλή της ημέρας (29/5/19)

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10): Αν είσαι σε σχέση χρόνων σκέφτεσαι όλο και συχνότερα πως πρέπει επιτέλους να δείξει προς τα πού πάει (επισημοποίηση ή διάλυση;) Αν είσαι ελεύθερος/η, σίγουρα έχεις σφιχταγκαλιάσει την ελευθερία σου και περνάς καλά με τις απολαύσεις που προκύπτουν, αλλά βαθιά μέσα σου ξέρεις πως είσαι πλασμένος/η για σχέση. Όπως θα κατάλαβες, οι μέρες που έρχονται θα σε βάλουν σε σκοτούρες για το πώς προσεγγίζεις το θέμα «σχέσεις»… ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11): Αν υπήρχε ένας διακόπτης ON/OFF πάνω στο σώμα μας για να μπαίνουμε και να βγαίνουμε σε φάση αυτοσυγκέντρωσης/αυτοσυγκράτησης, σήμερα θα ήσουν πανευτυχής και διαχρονικά πολλοί/ες Σκορπιοί έξω από τη φυλακή.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12): Φυσικά και θα ήθελες σήμερα να έχεις άπλετο ελεύθερο χρόνο για να αφιερώσεις στη προσωπική σου ζωή. Όμως το άγχος των χρημάτων και της εργασίας σήμερα τα καταπνίγει όλα. Κι αυτό σε κάνει έξω φρενών. ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1): Μάλλον κάτι δεν πάει καλά στον τρόπο που διαχειρίζεσαι τελευταία τη σχέση με τον/την σύντροφο σου (ή τους γονείς σου). Πως μπορεί να έφτασες στο σημείο να πρέπει να εξηγείσαι και να τους έχεις δώσει δικαίωμα να έχουν λόγο για τα δικά σου προβλήματα; Πάρʼ το αλλιώς γιατί θα έχεις πόλεμο πριν το καταλάβεις.

Ζώδια: Η συμβουλή της ημέρας (29/5/19)

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2): Μέρες σαν τη σημερινή σε χτυπάει σαν κεραυνός αυτή η αίσθηση πως, όλα όσα έχεις ζήσει και ονειρεύεσαι, είναι τολμηρά βήματα στην προσπάθεια σου να αφήσεις τον γνώριμο ασφαλτοστρωμένο (από άλλους) δρόμο, ώστε να πατήσεις σε παρθένα γη ή να πετάξεις σε καθαρούς ουρανούς. Το «αδύνατο» υπάρχει στο μυαλό των άλλων, όχι στο δικό σου. Χαμογέλα λοιπόν! ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3): Ιχθύ ρίξε κανένα χαστουκάκι στον εαυτό σου να ξυπνήσει και κάνε κάτι για αυτή την αναντιστοιχία ωρών εργασίας – ύψους χρημάτων που βιώνεις τελευταία. Οι υπερωρίες πρέπει να πληρώνονται, δεν ξέρω αν στο έχει πει κανείς! Γιατί όταν δεν πληρώνονται λέγονται εκμετάλλευση.

Πηγή: stardome.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments