Αθλητισμός

Μεσολόγγι: Επεισόδια σε αγώνα τοπικού πρωταθλήματος – Έξι αστυνομικοί τραυματίες

Μεσολόγγι: Επεισόδια σε αγώνα τοπικού πρωταθλήματος – Έξι αστυνομικοί τραυματίες
Οπαδοί της γηπεδούχου ομάδας βγήκαν από το γήπεδο και πέταξαν προς τους αστυνομικούς φωτοβολίδες, πέτρες και κροτίδες, με αποτέλεσμα να μεταφερθούν στο νοσοκομείο έξι αστυνομικοί.

Επίθεση σε βάρος αστυνομικών σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στο Μεσολόγγι, μετά τη λήξη του αγώνα τοπικού πρωταθλήματος ανάμεσα σε Όμηρος Νεοχωρίου και ΑΕΜ Μεσολογγίου. Σύμφωνα με το agriniopress, οπαδοί της γηπεδούχου ομάδας, όταν βγήκαν από το γήπεδο, πέταξαν προς τη διμοιρία των αστυνομικών και την ΟΠΚΕ, φωτοβολίδες, πέτρες και κροτίδες.

Μετά τα επεισόδια, μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Μεσολογγίου έξι αστυνομικοί για τις πρώτες βοήθειες, ο ένας εκ των οποίων τραυματισμένος, που μάλιστα παρέμεινε για νοσηλεία. Μετά το περιστατικό που αμαύρωσε τον αγώνα των play off που έδωσε την άνοδο στην ΑΕΜ, δεν υπήρξαν προσαγωγές, ενώ δικογραφία σχηματίζεται κατά αγνώστων για τον νόμο περί αθλητικής βίας, για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης – για τον έναν εκ των έξι αστυνομικών- και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Να σημειωθεί πως οι τρεις από τους έξι αστυνομικούς, θύματα της επίθεσης των οπαδών, ήταν από τη διμοιρία που είχε φτάσει για ενίσχυση από το Αγρίνιο.

Για την ιστορία, η αυλαία του πρωταθλήματος έπεσε με το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στον Όμηρο και την ΑΕΜ στο Νεοχώρι. Οι Μεσολογγίτες αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ κατάφεραν και «γύρισαν» το ματς και στέφθηκαν πρωταθλητές Αιτωλοακαρνανίας μετά από τέσσερα χρόνια και πήραν το εισιτήριο για την Γ’ Εθνική.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Όμηρος ήταν αυτός που είχε τις ευκαιρίες και μάλιστα προηγήθηκε στο σκορ στο 13΄ με φάουλ του Νάκου. Λίγο πριν την εκπνοή του ημιχρόνου ο Καβαλλάρης με ασίστ βρήκε τον Πιστιόλη, ο οποίος από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 1-1.

Στην αρχή της επανάληψης ο Όμηρος είχε δύο πολύ καλές ευκαιρίες με τον Γκάτση στο 48΄και 50΄ για να προηγηθεί, αλλά στη συνέχεια η ΑΕΜ πήρε τον έλεγχο και στο 56΄ο Κοκκώνης σημάδεψε το δοκάρι μετά από εκτέλεση κόρνερ. Δύο λεπτά αργότερα ο Τσιούνης βρέθηκε αφύλαχτος μετά από την πάσα του Πιστιόλη και με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 1-2. Η ΑΕΜ στο 85΄ έμεινε με 10 παίχτες καθώς αποβλήθηκε ο Κοκκώνης με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Ο Όμηρος έχασε την πολύ μεγάλη ευκαιρία στο 87΄όταν η κοντινή κεφαλιά του Γκασούκα απομακρύνθηκε πάνω στη γραμμή από τον Λίτσο που ήταν από τους κορυφαίους της αναμέτρησης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments