Lifestyle

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η φωτογραφία της χωρίς μακιγιάζ (pic)

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η φωτογραφία της χωρίς μακιγιάζ (pic)
Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι το γνωστό μοντέλο και κριτής του GNTM. 

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι το γνωστό μοντέλο και κριτής του GNTM. Είναι μια πανέμορφη γυναίκα που αρκετά συχνά δεν διστάζει να “τσαλακώνει” την εικόνα της. Αρκετές φορές έχει αναρτήσει στον λογαριασμό της στο instagram φωτογραφίες από την καθημερινότητά της με αστείες στιγμές, ενώ πρόσφατα έκανε ένα ποστάρισμα στο οποίο διαφημίζει γνωστό προϊόν. Ωστόσο επέλεξε να φωτογραφηθεί χωρίς ίχνος μακιγιάζ.

Παρά το γεγονός ότι δεν έχει ίχνος μακιγιάζ, είναι και πάλι πανέμορφη, δείχνοντας παράλληλα πόσο ακομπλεξάριστη είναι. Τόλμησε λοιπόν, να φωτογραφηθεί αμακιγιάριστη και με τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια της να είναι εμφανείς. Όπως συμβαίνει άλλωστε σε όλες τις γυναίκες όταν είναι αμακιγιάριστες. Να έχουν δηλαδή μικρές ατέλειες. Τα σχόλια ήταν αποθεωτικά, με την ίδια να καθιστά σαφές πως ό,τι και να ειπωθεί για το όνομά της, εκείνη θα είναι πάντα το κορίτσι της διπλανής πόρτας.

Μάλιστα στην πιο πρόσφατη ανάρτησή της έχει φωτογραφηθεί στο δωμάτιο του ξενοδοχείου της και για ακόμα μια φορά είναι κούκλα.

View this post on Instagram

A post shared by ILIANA PAPAGEORGIOU (@ilianapapageorgiou) on

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments